10 CSALÁDNAK SEGÍTETTEK ADOMÁNYOKKAL A VELÜNK A VÁROS FRAKCIÓ TAGJAI

 

Tíz nehéz sorsú, az avasi lakótelepen élő családnak adott át élelmiszercsomagokat Fodor Zoltán és Bartha György, a Velünk a Város frakció tagjai. Az adományokat a Klapka utcai idősek klubjában vehették át az érintettek. Fodor Zoltán az ajándékozás előzményéről elmondta, az egymásért felelősséget érző miskolciaknak köszönhetően csak az utóbbi évben számos rászoruló családnak tudtak segíteni ruhaneművel, tűzifával, bútorokkal, háztartási gépekkel és egyéb más műszaki cikkel.

Korábbi karitatív gyűjtéséről értesülve Czupper András, az István Nádor Borlovagrend elnök-nagymestere a szervezet tagjai nevében több ezer forint értékben biztosított tartós élelmiszereket. Ehhez az adományhoz csatlakozott Bartha György, Szebeni Péter korábbi képviselő, valamint Nagy Ákos, a FIDESZ-KDNP frakcióvezetője.

Bartha György arról beszélt, hogy az adományok gyűjtését természetesen folytatják, hiszen sok nélkülöző család él a városban. Az a céljuk, hogy minél több családot vonjanak be a támogatotti körbe, akikhez eljuttatják a miskolciak adományait.

Fodor Zoltán köszönetet mondott a MESZEGYI dolgozóinak és vezetőinek, akik fáradságot nem ismerve segítenek, valamint a Klapka úti idősek klubja dolgozóinak, akik folyamatosan gyűjtik a felajánlásokat. Felhívta a figyelmet: akik úgy érzik, segíteni szeretnének rászoruló miskolci családokon, keressék őt felajánlásaikkal, a ruha- és élelmiszer adományokat pedig az Idősek klubjában adhatják le. „