Vendégem,  Szakonyi Péter  közgazdasági újságíró – évente nyomozza ki a száz leggazdagabb magyart – ez a Vágatlanul legújabb beszélgetése – pénzért se le , se fel nem kerülhetnek a listára  – a hazai mágnások zöme szerényen él, nem hívalkodik a vagyonával

Péter már tudja, hogy ki lett a tavalyi leggazdagabb magyar.  Elárulná, de nem lenne fair a kiadványa előtt kiszivárogtatni. Viszont ajánlja legújabb könyvét az Aranyembereket. Annyit viszont elárult, hogy a hazai milliárdosok listája elég stabil és ezen a járvány is csak egy picit módosított. El se hinnénk ki az, aki ebből még profitált is. Azt is megtudtam, hogy a hétvégi Eurojackpont főnyereményével elég szép helyezést érhetnék el a milliárdosok listáján. Úgy 12 milliárddal már ott lehetnék a végén.  Csak úgy mondom itt tényleg a részvétel a fontos, nem a helyezés, Csak elkullognék a végén.

Ez persze önmagában egy passzív vagyon lenne, s ha nem vágnék, bele valamilyen vállalkozásba nem sokáig maradnék a százas válogatott keretben. S itt azt is megtudhatják, hogy Miskolcon ki a legtehetősebb és mennyivel vezeti a Kelet – Magyarországi rangsort.

í