MVK Zrt. – Segítség a munkába indulóknak -Dupla autóbuszok indulásakor ne zsúfolódjanak az első járművön, vegyék igénybe a második járatot is!
neszalad a busz után

 

 

 

 

A 2021. március 11-től bevezetett rendkívüli menetrenddel kapcsolatban több javaslat, kérés érkezett, az észrevételek kivizsgálása folyamatos. Miskolc város és az MVK Zrt. igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az utaskéréseket rugalmasan kezelje, ezért is bővítette március 18-tól egyes viszonylatait többlet és rásegítő járatok indításával.

 

Az alábbi járatok esetében, a menetrendben meghirdetett indulási időpontban kettő autóbusz indul egyszerre. Az MVK arra kéri utasait – az elmúlt napok tapasztalatai alapján- hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében ne csak a megállóba elsőnek beálló autóbuszra szálljanak fel, vegyék igénybe a mögötte érkező második járművet is.

  • az 53-as autóbusz esetében a Majális-parkból 05:00-kor, • az 54-es autóbusz esetében Felső-Majláthról 05:00-kor, a Repülőtérről 06:18-kor, • a 35R-es járat esetében az Avas kilátótól 05:00-kor, • a Búza térről 17:21-kor induló 43-as autóbusz esetében.

 

További meghirdetett többletjáratok az alábbi linken érhetők el:

https://mvkzrt.hu/aktualis/tobblet-autobuszok-kozlekednek-marcius-18-tol-munkanapokon

 

A közlekedési vállalat továbbra is fontosnak tartja az utasok észrevételeit. Az ezzel kapcsolatos jelzéseket az iroda@mvkzrt.hu email címre várja az MVK Zrt.