Vágatlanul – vendégem Liszkay Judit asztrológus – pandémia és a csillagok állása – húsz évenként váltakozik az univerzum ciklusa – amiről nem beszéltünk, arról legközelebb …

Régóta kerestem egy asztrológust, aki elmagyarázza, van e köze a világjárványnak a csillagok állásához. Liszkay Judit – aki egyébként Olaszliszkai gyökerekkel is rendelkezik – beavatott a tudományába. Végül is megtudtam szinte minden kultúrában keresték az összefüggéseket a csillagok állásában. Aki nagyon érdeklődik saját jellemrajza iránt jó, ha tudja azt is, hogy a nap melyik órájában percében jött a világra. Állítólag a perceknek is van jelentősége abban, hogy végül is milyenné válunk. Kiderült a telihold nemcsak álmatlanságot okozhat, de erőszakosságot is teremthet az erre hajlamos személyekben. Megerősítette, életünk nagy döntései előtt érdemes kikérni az asztrológus véleményét. Az orvostudományban se véletlenül úgy határozzák meg a nagy műtétek idejét, hogy kedvező legyen a csillagok állása.

Judittal egy élmény volt beszélgetni – remélem még sok más kérdésre is választ kaphatunk tőle. Mellékesen azt is kiderítettem, mit tetováltatott spanyolul a dekoltázsa felé.