Ingyenes applikáció segíti a MIVÍZ felhasználóit-vízmérőállás bejelentése gyorsan, kényelmesen, személyes találkozás nélkül

 

 

 

A MIVÍZ Kft. ezúton is tájékoztatja több mint 86 ezer felhasználóját, hogy elkészült a Társaság saját vízmérőállás bejelentő mobiltelefonos applikációja.

 

Mostantól bárki letöltheti – android típusú készülékére a Play áruházból, vagy ios típusú készülék esetén, az App Store-ból, – a MIVÍZ néven található ingyenes applikációt.

 

A letöltést követően az ügyfélnek regisztrálnia kell e-mail címét, beírni a felhasználási hely számát és rögzíteni a vízmérőállását. Egy fiókhoz több felhasználási hely is tartozhat.

Diktálási időszakban, az applikáció segítségével – a nap 24 órájában – bármikor elküldheti a vízmérőállását. Lehetősége van későbbi fizetéseihez emlékeztető beállítására, így az alkalmazás számon tartja Ön helyett a diktálási időszakokat és értesítést küld, ha teendője van.

Az óraállások bejelentése mellett – grafikonokon keresztül – elemezheti és folyamatosan nyomon követheti felhasználási helyének vízfogyasztását.

 

A korábban használt ENNYI applikáció – melyről az érintettek értesítést kaptak – már nem alkalmas a jövőben arra, hogy ezen keresztül rögzítse vízmérőállását.

 

Az alábbi videóból a MIVÍZ applikáció működésével kapcsolatos részletes információkat ismerheti meg.  

https://www.youtube.com/watch?v=ddiGhz7TKBk&t=1s