ELBIR: VAKÁCIÓ ALATT IS BIZTONSÁGBAN!
police

A biztonságos szünidő eltöltéséhez ad tanácsot kicsinek és nagynak az ELBIR aktuális kiadványa.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette, majd megküldte az érintetteknek az aktuális témájú hírlevelét. A reciklika többek között azokra a kérdésekre ad választ, hogy mire készítse fel a szülő a gyermekét a nyáridőn, illetve a szabadságon lévő tanulók hogyan kerülhetik ki az estlegesen rájuk leselkedő veszélyeket. További információk és hasznos tanácsok a bunmegelozes.eu oldalon olvashatók és nézhetőek az alábbi elérhetőségen:

>>> http://bunmegelozes.eu/2021/06/08/vakacio-alatt-is-biztonsagban/ <<<

 

Infobox:

ELBIR: A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére 2005 júliusában hozták létre az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszert (ELBIR).

Az ELBIR lényege, hogy a rendőrség elektronikus levelezés (e-mail) útján juttatja el az önkormányzatok és azok szakintézményei, valamint az állampolgárok rendszerben regisztrált tagjai számára a mindig aktuális bűnmegelőzési információkat.

A hírlevelek korábbi számai, valamint egyéb hasznos információk is megtekinthetők a B-A-Z Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány Bűnmegelőzési Szolgálat honlapján: http://bunmegelozes.eu/index.html