Kulináris élvezetek, felhőtlen hangulatban – újra várunk mindenkit a GasztroPLACC Extrán!

 

 

 

 

Aki könnyed nyárias hangulatra, jó fellépőkre és gasztro élményre vágyik, az mindhármat megtalálja a júliusban induló GasztroPLACC Extrán, a Zenélő Galéria programjain és a Belvárosi Zenei Esteken.

 

Kulináris élvezetek, felhőtlen hangulatban – újra várunk mindenkit a GasztroPLACC Extrán!

 

Az elmúlt időszak legdinamikusabban fejlődő és óriási népszerűségnek örvendő gasztroeseménye, a GasztroPLACC Extra a Lovagi Tornák Tere előtt található Vásártéren várja az ízek rajongóit. Közösségi hangulat és a régió élvonalbeli éttermeinek street food alkotásai, kiváló borászai várják a vendégeket.

 

A finom falatokról gondoskodnak: az Anyukám Mondta Étterem, a Végállomás bistro&wine, a Vendéglő a Pisztrángoshoz vagy a DZ Burgers. És csodás nedűket biztosít a Gallay Kézműves Pince, Csáter Apó Pincéje,a Palmetta Pincészet és a Palkó Borok.

 

A jó hangulatról pedig a GasztroPLACC rezidens dj-je, LuiBig gondoskodik.

 

A rendezvény család és kutyabarát. A kicsiket játszósarok várja, a négylábú kedvenceknek pedig frisstővel készülnek a szervezők. A belépés ingyenes!

 

A Zenélő Galériában nemcsak a nyári hangulat garantált, de a műfaji kalandozások is a zene világában, frissítő italok és jó társaság!

 

Várunk mindenkit a Rákóczi udvarban július elejétől olyan fellépőkkel, mint a Bartók népzenei projekt, a Latin Projekt, akik az igazán pörgős latin zenékkel és közismert slágerekkel varázsolnak felszabadult, vidám hangulatot a koncertjeikre. Ott van még NahajPee vagy az Eseti Esti Műszak, akik egy alapvetően friss formáció, de repertoárjukban ugyanúgy megtalálható a blues, mint a blues-rock és sokszor funkys, időnként jazzes elemeket is felvonultatnak zenéléseik során.

 

A helyszín a Miskolci Galéria-Rákóczi-ház udvara. A Zenélő Galéria alkalmain a Szövetség a Bükki Borvidékért tagjai kínálják finomabbnál finomabb nedűiket a betérő vendégeknek.

 

Végül pedig a belváros is megtelik zenével ahol július elejétől öt alkalommal várjuk az idelátogatókat nyáresti kikapcsolódásra, baráti találkozásokra a Belvárosi Zenei Esteken, ahol a talpalávalót a La Barriere, a Vadkelet, Dj LuiBig és a Gulyás Szabina – Sajó Tamás duo biztosítja, olyan helyszíneken mint a Művész klubkávézó terasza, az Impresszó Club-Étterem és a Döner King Ételbár közötti tér és a Gofrim udvar.