Az Év Iskolaőre” Kulcsár Tamásné  – a Rudabányai Gvadányi József iskolából
2021. 08. 24., k – 13:12
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy borsodi hölgy részesült a magas rangú elismerésben, aki a Gvadányi József Általános Iskolában teljesít szolgálatot Rudabányán.

Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány „Az Év Iskolaőre” kitüntetést  adományozott  Kulcsár Tamásnénak. A díjat dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át az államalapítás ünnepe, 2021. augusztus 20-a alkalmából.

Kulcsár Tamásné a 2020/2021-es tanévben nyújtott példás szakmai tevékenysége elismeréseként részesült a magas rangú kitüntetésben.

Kolléganőnk a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén, a Gvadányi József Általános Iskolában teljesít szolgálatot Rudabányán. Az intézménybe járó gyerekek sorsát szívén viseli, a tanulók szeretik, könnyen bizalmukba fogadták, gyakran lepik meg saját készítésű rajzaikkal is. Iskolaőrünk a tanév folyamán többször különféle egészségügyi segítségnyújtásban is közreműködött, ahol mindig szakszerűen és higgadtan viselkedett.  Munkája során többször hasznos jelzéssel élt már a helyi családsegítő szervezet felé, illetve az iskolai pszichológussal is szorosan együttműködik. Személyével egy kiegyensúlyozott, következetes és munkáját lelkiismeretesen végző szakemberrel bővült az iskola.

Az elismeréshez munkatársunknak szeretettel gratulálunk, további szolgálatához pedig jó egészséget kívánunk!