Feltörték Csiba Gábor közösségi oldalát – a támadó hacker egy vietnámi szerverről provokált  – nem sokkal később amikor  Anna halála című kisregényéről adott egy Vágatlanul interjút
Anna halála

Különös dolgok történnek köröttünk. Dr. Csiba Gábor,  aki már túl van az Anna halála kisregény 11. fejezetén,  egy rejtélyes üzenetet kapott, felszólították a közösségi oldalának adminisztrátoraként , hogy változtassa meg a belépési kódját mert támadás érheti a bejegyzéseit.

Csiba Gábor doktor

Közben kérték a jelszavát, amit ő sajnos megadott. A következmény elég szomorú, megváltozott a jelszava és eltüntek a kisregény idáig közzétett részletei. Ez legyen a legkisebb gond hiszen mindenről van másolat, de szomorú, hogy most már a saját oldalát nem kezelheti. Világos, hogy egy szervezett provokáció áldozata , ráadásul minden jogi ellenlépés értelmetlen, mivel kiderült a hacker egy vietnámi szerverről intézett támadást.

Persze mindenki nyugodjon meg hamarosan vagy már készen is van Gábor új közösségi oldala, amelyre ismét visszakerülnek az eltüntetett írások. S természetesen folytatódik a mű.

Érdemes tudni, hogy a gráfon is fenn van a kisregény idáig elkészült része és a jövőben is átveszem a szerző engedélyével. Így egyenesben tapasztalom meg, hogy milyen nagy az érdeklődés íránta. Egyébként ez a sztori éppen akkor esett meg amikor Gáborral a kisregény kapcsán készítettem egy Vágatlanul interjút.S ennek leadása után egy órával történt meg a provokáció.