Egy terepjáróval segíti Miskolc városa a rendőrőket –  az ünnepi átadás után már is szolgálatba állították – Kerényi László képei
A terepviszonyokhoz könnyebben alkalmazkodó járőrautót adományozott a város a rendőrségnek ma reggel,  akik így a nehezen megközelíthető helyszíneket is sikeresebben fedik le munkájukkal.
Használják egészséggel – mondotta Veres Pál polgármester – közös ügyünk Miskolc közbiztonságának fenntartása

Az „Együtt a biztonságért!”-jelmondat jegyében folytatta a miskolci önkormányzat a városi rendőrök munkájának támogatását. A Dacia Duster típusú autó szimbolikus adományozásakor Veres Pál polgármester elmondta, a városvezetés alapvető célja tovább javítani Miskolc közbiztonságát. Ennek érdekében a hivatal együttműködik a városi és a megyei rendőrséggel, illetve a rendészekkel.

Lehetsőség nyílt egyéni interjúk készítésére is – a városi kapitányság első embere elmondotta, hogy a finomhangolás jegyében tett intézkedések hamarosan érzékelhetőek a közbiztonság javulásánál.
Katonás rendben zajlott a sluszkulcs átadása
Az adományozók és az ajándékozottak képviselői – a cél közös
Minden extra megvan a járműben , a színe is szép
Nagy volt a médiaérdeklödés

A közvetlen anyagi támogatás és akciószintű kooperáció mellett a most átadott gépkocsi az egyébként nehezen bejárható külterületi részeken könnyíti majd meg a rendőri munkát.

Dr.Kiss Attila megyei rendőrfőkapitány megköszönte a támogatást, majd kifejtette, hogy az adomány nagyban segíti majd a rendfenntartói munkát. Hozzátette: Miskolc zászlóshajó, mert ha itt javul a közbiztonság, az kihat az egész megyére. Miskolczi László alezredes a miskolci városi kapitányságvezetője is nagyra értékelte az önkormányzat támogatását.

Konkrét intézkedések szintjén megemlítette, növelték a rendőri jelenlétet a problémás városrészeken: a belvárosban, Lyukóvölgyben, a Vasgyári piac környékén és a Számozott utcáknál.