LEZÁRT AKTÁK: A JÁRŐRÖK ÖT ITTAS ÉS EGY BÓDULT SOFŐRT SZŰRTEK KI A FORGALOMBÓL
police

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket öt, ittas, és egy bódult járművezetővel szemben folytatott.

Közúti ellenőrzések során – 2021. augusztus 29-ét megelőzően – a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt az öt sofőrt, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak, illetve az egyik esetben a gépkocsivezető bódult állapotban közlekedett. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, illetve egy sofőr esetében járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a gépjárművezetőkkel szemben. A rendőrök a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.