Hatalmas az érdeklődés Miskolc új, digitális kalandjátéka irán

t

 

 

Már több százan regisztrálták és próbálták ki magukat az Európában is egyedülállónak számító LED falra fejlesztett Miskolc Run nevű játékban.

 

A különleges városi futás egy nyereményjátékkal egybekötve startolt el október 20-án, melynek zárását eredetileg november 17-re tervezték. A játékot övező hatalmas érdeklődés, a folyamatos nagyszámban érkező regisztrációk miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a nyereményjáték időszakát meghosszabbítják és november 24-ig folytatják.

 

Az első három helyezett a játék végén egy helyszíni döntőben méretettheti majd meg magát, közülük a legjobb egy értékes Xbox Series S konzollal gazdagodhat a fejlesztő, az MGL Creative Kft. felajánlásának köszönhetően.

 

Amennyiben még nem tettük meg, de szeretnénk magunkat kipróbálni a Miskolc Run-ban, regisztráljunk e-mail címünk segítségével a run.miskolc.hu felületén, és fogadjuk el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót. A játékban a 16. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

 

Miután telefonunk vagy egyéb digitális eszközünk segítségével csatlakoztunk a Szent István téren található LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), semmi más teendőnk nincs mint bejelentkezni a játékba, választani egy nekünk tetsző karaktert, és indulhat is a városi hajsza az érmékért.

 

Kapjuk fel digitális futóeszközeinket, és mérettessük meg magunkat az Európában is egyedülállónak számító Miskolc Run-ban!