Miskolc Run: döntő és nyereményátadás a LED-fal alatt

 

 

 

Magyarország Kormánya 2015-ben együttműködési megállapodást kötött Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával a Modern Városok Program keretében, melynek részét képezik az „Okos Város – Okos Miskolc” SMART CITY projektek. A miskolci önkormányzat „A digitális közösség fejlesztése – valós és virtuális terek kialakítása” megnevezésű program részeként a belvárosi LED-falakon futó mobiljáték fejlesztését valósította meg. Ez a Miskolc Run, amellyel a Szent István téren és Szinva-teraszon elhelyezett LED-falakon játszhat a közönség. A run.miskolc.hu weboldalon regisztrálók okostelefonjaik révén játszhattak és játszhatnak, egy diósgyőri focista vagy egy középkori lovag bőrébe bújva Miskolc 3D-s modellezett főutcáján.

 

Az elmúlt hetekben az önkormányzat nyereményjátékot hirdetett a Miskolc Run kipróbáló között. A fejlesztő cég, az MGL Creative Kft. fődíjként egy nagy értékű Xbox Series S konzolt ajánlott fel a nyertesnek.

A ranglistán első három helyet elért játékos egy helyszíni döntő keretében küzdhet meg a verseny végén az értékes nyereményért. A döntőt kedden délután rendezik a Szent István téren.

Időpont: 2021. december 7., kedd, 15.30

Helyszín: Szent István tér, LED-fal

 

A rendezvényen a résztvevők számára Miskolc Megyei Jogú Város nevében Szopkó Tibor, Miskolc MJV alpolgármester ad át ajándékcsomagokat, illetve a fődíjat Jeney Ákostól, az MGL Creative Kft. ügyvezetőjétől veheti majd át a győztes