Megerőszakolták az őrmestert – elkábították a rendőrtársai – s még videó is készült minderről – a hölgy nyílvános feljelentést tett
Zsiiga Katalin rendőrnő megerőszakolták

Megerőszakolt két rendőr kollégám – és így vették el a szüzességem – Alapjaiban rengetheti meg a rendőri társadalmat egy rendőrnő döbbenetes esete. A Készenléti Rendőrség egyik bevetési alosztályán dolgozó Zsiga Katalin őrmester állítja: két kollégája megerőszakolta őt, ezzel a szüzességét is elvették. Az őrmester pár nappal ezelőtt tett feljelentést a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségen. Az ügyben a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.(Blikk 1+3.o.)

Ami feltűnő, a hölgy bár a szüzessége elvesztését fájlalja, vállalja a nyílvánosságot. Hogy mennyire jól vagy rosszul kezeli a helyzetet nehéz eldönteni. Ám maga az eset sötét árnyékot vet az állomány erkölcsi álapotára.. Katalin őrmester azonnal kérte a leszerelését , elmondta nem képes ismét magára ölteni az egyenruhát.

Tetszenek emlékezni arra a bizonyos Zsanett ügyre. Már magam sem tudom mi is lett a vége, de egy hölgy feljelentett két vagy három szolgálatban lévő zsarut, amelyek bizonyos szexuális szolgáltatás ellenében eltekintettek a bírságolásától. Az üzlet első hallásta egészen előnyősnek látszott, ám a hölgy feldobta a rendőröket. Kedvem lenne viccelődni a töténteken, de a lányos apukák soha ne tegyenek ilyen meggondolatlanságot. Egyenruhások se , hiszen bármikor bárkire bármit rá lehet fogni, meg lehet gyanúsítani és az ember már is azt veszi észre, hogy az igazságszolgáltatás malmában örlődik. Felőrlödik mint jómagam. Akit két rendész rágalmazott meg. Nos, ha valaki nem tudná – hivatalos levelem van arról, hogy az illetők ügyét vádemeléssel zárták le a rendőrségen. Hála mindenkinek az utóbbi időben megyénkben kezd helyreállni az igazságszolgáltatás. Ha lassan is, kisebb zökkenőkkel, de végül még a rendőrség sem képes megakadályozni, hogy ne derüljön ki az igazság. Magam nagyon bízom ebben.Azt viszont nagyon hiányolom – gondolom még sokan mások is – mi akadálya lehet, hogy a magukról megfeledkezett rendész és társai – miért nem jelenhetnek meg a kék hírekben.