Malacfarok-húzógatos , szerencséthozó kéménykotrós boldog újesztendőt – vírusmentes újévet , felejtsük már el a deltás omikronosat !
Kedves Barátaim,
Kedves Ismerőseim,
Kedves Hirdetőim, Üzletfeleim,
Kedves címzettek,
 
Mély sajnálattal értesítelek Benneteket,  hogy az idén sem sikerült feltornáznom magamat az első száz leggazdagabb magyar milliárdosok sorába.  Az első ötszázba sem. Hiába űzöm a szerencsejátékokat, hiába küldöm játékba a legjobb számaimat nem képesek eltalálni.
Így jövőre is számítok Rátok  , remélem, hogy továbbra is  támogatjátok az immár tízesztendős  szantograf hírportált, amelynek egyetlen bevételi forrása a reklámokból származik.
Szórakoztatásul  felidézem az óév legbanálisabb párbeszédét – egy nagy dél borsodi fürdő vezetője azzal az indokkal bontott a szerződést, hogy a hirdetés ellenére sem nőtt a strand látogatóinak a száma. Megnyugtattam, ha a sok más egyéb helyen is reklámozó cég éppen  tőlem várja, hogy fellendítem a strand forgalmát, akkor szomorúan, de  megértettem a döntését.
Különben most több száz újévi jókívánságot böngésztem át. Nézegettem miket üzenünk egymásnak, mit várunk az újesztendőtől. Fontossági sorrendben azt szeretnénk, hogy egészségesek maradjunk, s a Teremtő tartsa meg szeretteinket. Lehet jobb, több boldogság, csak az ideinél kevesebb már ne legyen. Aztán többen is kóklerkódnak – ajánlják  – gondoljunk valami  csodálatos szépre, jóra amire vágyunk – s próbáljuk meg eltitkolni , legalább 24 óráig. Tuti tipp a szebb jövőre.   Ha sikerül teljesül.  Ha nem , s a párunk kiszimatolja akkor nekünk annyi.
 
Tehát a végleges jókívánságom – Áldott,  békés,  boldog egészségben gazdag újévet mindannyiuknak!