A NASA teológusokkal vizsgálja, hogyan reagálhatnak az emberek földönkívüliek megtalálására  – az újévben találkozunk az UFO-k utasaival – látogatóink lesznek az űrből – nehéz lelkileg feldolgozni az új világrendet

 

Mindig is sejtettük, hogy ne vagyunk egyedül. Csuda nagy ez a kozmosz, elképzelhtetetlen, hogy csak itt csak nálunk alakult ki az emberi inteligencia.  Ez a primítiv formájú. Vajon milyen lesz a hatása ránk, az egyházi eszmékre, a gondolkodásunkra ha kiderül , hogy semmi sem az aminek jittük, semmi sem az amit  belén sujkoltak. Másik kérdés, ha ők jönnek, akarnak e valamit tőlünk, vagy jó vagy  esetleg rossz szándékkal közelednek. Egyáltalán mit akarnak, mit szeretnének és pontosan most jutottunk az eszükbe. Mivel túl sok ilyen tudományos fantasztikus filmet néztem, aligha hiszem, hogy ők hozzák a Marshall segélyt. Egy biztos a jelenlegi három polusú világrend rögvest felbillenne.  Ismerve magunkat, a nagy hatalmak azonnal helyezkedni kezdenének. Már csak azért is mert tőlük akár új haditechnikát is remélhetünk, amellyel sakkba tarthatnák a kiszemelt ellenségeiket.

Na mindegy jöjjenek a papok és a pszihologusok , győzzenek meg, hogy gondoljam újra mindazt amit idáig az emberiség fejlödéséről tanultunk. Felejtsük el a majmokat, hiszen nem is rokonaink.  Ha csak ki nem derül, hogy a földönkivüliek éppen a  majmok bolyggójáról jönnek. A testvéreikhez. Majd innentől tessék elolvasni a NASA, mindenre gondol. Előrelát.  Nemcsak az űrtechnikából kiszüremlő teflonedényekkel ajándékozott meg minket.

A NASA, az amerikai űrkutatási és űrrepülési kormányzati ügynökség lelkészeket és teológusokat vesz fel, hogy segítsenek megértetni, hogyan reagálhatnak az emberek arra az esetleges bejelentésre, hogy intelligens élet nyomaira bukkantak más bolygókon – jelentette a The Western Journal című amerikai hírportál. A portál arról tudósít, hogy az ügynökség az ausztrál származású Andrew Davison lelkészt vette fel, továbbá 23 teológust vett állományba. Davison lelkész – akinek Asztrobiológia és keresztény doktrína című könyve 2022-ben jelenik meg – a teológusokkal együtt részt vesz a NASA és a Princeton Egyetem közös projektjében, amely a földön kívüli élet esetleges azonosításakor várható emberi és egyházi reakciókat vizsgálja. A hírportál szerint a projekt időszerű. A James Webb űrteleszkópnak, amelyet karácsonykor lőttek fel sikeresen, megvan a képessége arra, hogy nagyon távoli csillagokat és bolygórendszereket, valamint az élet eredetét tanulmányozza és elemezze, abból a szempontból is, hogy vajon alkalmasak-e emberi életre. A portál idézi Carl Pilchert, a NASA asztrobiológiai intézetének volt vezetőjét, aki szerint annak a feltételezése, hogy a világegyetemben sehol másutt nincs élet, “elfogadhatatlan, amikor több mint százmilliárd csillag van csak ebben a galaxisban, és több mint százmilliárd galaxis van a világegyetemben”. A lelkészek és teológusok segítségével most a NASA és a Princeton Egyetem azt is vizsgálja, hogy a különböző vallások hogyan tehetik magukévá és illeszthetik tanításaikba a földön kívüli élet lehetőségét. A munkában keresztény, muszlim és zsidó vallástudósok és gyakorló papok vesznek részt.