A legújabb termékekkel, élő szerszámbemutatókkal, exkluzív ajánlatokkal, nyereményekkel és ajándékokkal érkezik a Milwaukee Tour a Vasas Szerszám Központ elé április 20-án, szerdán (Támogatott tartalom).

A Milwaukee teherautója Magyarországon először és utoljára 2018-ban járt, régiónkat akkor azonban elkerülte. Amiért a roadshow ezúttal Miskolcot is útba ejti, nem más, minthogy a huszonöt éves szakmai tapasztalattal bíró Vasas Szerszám Központ azóta Északkelet-Magyarország első Milwaukee Heavy Duty Centerévé avanzsált.

– Ekkora rendezvényünk még nem volt korábban – mutatott rá a bemutató jelentőségére Trifonov Éva. Az üzlet Milwaukee-termékmenedzsere szerint az ilyen alkalmaknak a lényege, hogy az érdeklődők saját kezükbe tudják venni és ki is tudják próbálni az eszközöket, amelyek  nem vásárolhatók meg a sarki barkácsboltban. Akadályt semmi sem jelent: amennyiben a vásárló tetszését netán olyan innovatív típus nyerné el, melyből éppen nincs a szerszámközpont raktárán, a miskolciak azon nyomban továbbítják a megrendelést, hogy az óhajtott árucikk mihamarabb megérkezzen.

Az Angliából gördülő nyergesvontató jövő szerdán kilenc és tizenöt óra között valóságos műhellyé alakul a bolt előtti betonplaccon, ahol az építő- és szerelőipar mesteremberei találhatnak nekik megfelelő gépeket és tartozékokat munkájukhoz, jóllehet a kiváló minőség a hétköznapok barkácsolásához sem jön rosszul.

Trifonov Éva kiemelte: a kamionon olyan, a nagyipari gépek kategóriájába sorolt darabok is feltűnnek majd, mint az aszfaltvágók és betonvibrátorok. A sokkerekű attrakció mellett pedig további kilenc sátrat fognak felverni a Milwaukee fővárosból érkező szakemberei, melyeknél iparágankénti bontásban nyílik lehetőség fürkészni. – Ezen a napon a Milwaukee-gépeinket és -tartozékainkat mi is jelentős kedvezménnyel kínáljuk – árulta el a márka helyi képviselője az ingyenesen látogatható programról, melyen nyereményekkel is készülnek vevőiknek.

Amint továbbáll a turné, a Vasas Szerszám Központ szakképzett eladóival közel négyszáz négyzetméteren várja ezerkétszáz visszatérő vásárlóját gépei, tartozékai, szerszámai, tömítő anyagai, munkavédelmi felszerelései és ragasztói széles palettájával.  Az Andrássy utca 36. alatt ugyanis az exkluzív Milwaukee és YATO gyártmányú termékeken és általános szerszámokon túl olyan piacvezető márkákból is bőséggel akad, mint egyebek mellett az AEG, a Ryobi vagy a Tajima.

www.vasasszerszam.hu