Így búcsúztak a nézőktől a Csillagkút lakói – Véget ér a Jóban Rosszban – videó – nem kellene a csúcson abba hagyni – bánatos lettem, ez volt a szellemi rágóm
jóbanrosszban konrád

Vége. Nagy bánatomra. Oda az esti szellemi rágóm. Ha hiszik ha nem, kezdetben még egy VHS szalagra mentettem.  A nyaralás idején, folyamatosan izgultam esténként,  le ne maradjak egyetlen epizódról ehhez igazítottuk az esti sétánkat.

Születésnapomra kaptam egy meghívót egy forgatásra.  Mint látják az akkor legnépszerűbb sztárokkal fotózkodtam – Kerényi Laci barátom készítette a képeket. Megesett, az intenzíven feküdtem, Szent-Péter közeli állapotban, de megkértem a családot, vegyék fel valamennyi részletet. Utolsó előtti kívánságomként.  Hátha még meg tudom nézni. Sokszor gondoltam arra, a Teremtő segítsen meg, hogy megérjem ennek a végét.  Úgy gondoltam ez a szappanopera csak túlél engem.

Ja, ne feledjem, két éve talán a járványos időszakban a producer engedélyezte, készíthetek zoomos interjúkat a sztárokkal. Ezer kérdéssel készültem.  Végül valamilyen ismeretlen okból nem lett semmi ebből.  Most , remélem nem késtem el , pártot, nemzetközi mozgalmat kezdeményezek – célunk igazi nemzeti program, röviden, velősen – követeljük a Jóban rosszban folytatását. Az unióban az enszben és az arab ligánál.  Ne hagyják félbe – tudni akarjuk mi lesz Emilke színdarabjával, Luca férjhez megy e Péter igazgató bácsihoz és Roland legyőzi e a gonosz rossz arcú doktor Zemplényit. Ha ezen is túl leszünk – megkérjük Putyint  hagyjon fel Ukrajna bekebelezésével és minél előbb fő műsorban pörögjön ez a sorozat a moszkvai televizíóban. Is. Fordítsák, szinkronizálják , csecsen nyelvre is. Egyelőre csak ennyi a programunk, csak előre és felfelé , a Jóban rosszban nem múlhat ki a csúcson! Ha az esti nézők számát saccolom már is félmillió szurkolónk, szimpatizánsunk  van balról és jobbról. S ha ajánlhatom -egy Zelenszkij és Putyin találkozót tessék beprogramozni a folytatásba. Olyan véletlenszerűen mint ahogyan Szlávik doktor is egyszer csak megjelent a képernyőn.

Véget ér a Jóban Rosszban / Fotó: TV2

Véget ér a Jóban Rosszban / Fotó: TV2

Tizenhét év után ma utoljára kerül ma adásba a TV2 sikersorozata, a Jóban Rosszban. A műsor közel két évtizeden át volt képernyőn. Noha a forgatások már tavaly véget értek, az utolsó részt csak most láthatják a nézők.

A sorozat forgatása 2005-ben kezdődött, ám az akkori színészi gárdából mindössze hárman maradtak az utolsó epizódig.

– Egyetemista voltam, amikor 2004-ben elmentem a castingra, még barkácsolták a stúdiót. Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a szerepet. Az elején viszonylag kevés szövegem volt, de mindig lestem a többi színészt, hogy miként dolgozik, próbáltam tőlük tanulni” – mondta Madár Veronika aki az első résztől kezdve játszott a sorozatban.

A Tv2 riportjában megszólaltak további szereplők is, akik mindannyian úgy érzik, egy nagy család kovácsolódott belőlük

Jóban rosszban velem 1

Nagy Adri óriási lehetőségként tekintett a sorozatra:először kicsit megijedt a feladattól, de nagyon sok segítséget kapott.

„Megkaptam egy hatalmas stóc szöveget, majd közölték, hogy hétfőn várnak a forgatáson… mindezt pénteken mondták” – emlékezett vissza a színésznő.

Az évek alatt számos színész bukkant fel a sorozatban, ám bizonyos epizódokban hírességek vállaltak szerepet. Ganxsta Zolee 2008-ban tűnt fel Csillagkúton, s egy bűnügybe keveredett rappert alakított, sőt, még Kucsera Gábor is felbukkant a sorozatban.