Kaparj kurta egy törlőt kapsz – a Lidl becsali játéka – mesés jutalom ami éppen akkor fogy el ha keressük – egy nagy túrós , a láthatatlan

Ezeket a mobilos vevőcsalogató játékokat nekem találták ki. A Lidl kártyás becsali aplikációra is rákattantam. Elsők között. Arra jó, hogy szinten tartsa a vérnyomásunkat. Igazából elsőre nehezen értettem meg mi ebben a ráció, végül rájöttem az áruházlánc az amelyik ezen nem veszíthet. Hosszab begyakorlás után már tudom amikor kiválasztom a kosarat rögtön beizzitom a mobilos kártyámat. Majd ezután a vásárlás végeztével a pénztárosnál lecsekkoltatom. Utána kezdődhet a kaparás és már is látom mi az ami nekem grátisz járna. Félszázer forintos számla után.

Ha az ember pitiáner és gyarló akkor úgy járhat mint jómagam ma is . Kaphattam volna egy szemre tetszetős meleg túróstáskát és valamilyen egzotikus kávéitalt. Fizetés után visszaslattyogtam és elkezdtem keresni az ajándékaimat mint a gyerekek a karácsonyfa körül. Nem találtam , ezért a kedves eladókat kértem, segítsenek a kutatásban.  A tejes pultnál megkaptam a magamét – mondtuk, hogy a túrós is elfogyot a kávéitalt meg nem is kaptunk, – így világosítottak fel.

Rögtön eszembe jutott a primás és a brácsács éjféli osztózkodása az aznapi bazseválás után – megmondta a főnök, jár bizony a jatt, de nem jutott. Szóval ismét így jártam, nemrégiben is valamilyen finom bagettről maradtam le. Kicsinyes bosszankodás, de azért is mérgesítő húzás mert tulajdonképpen ez az egész játék egy nagy átverés. Hiszen ha akarnám , ha kifizetném sem kaphatom meg ezeket a szuvenirokat.