2022. 06. 22., sze – 13:00

 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Irigykedhetnek az újságírók a 10 éves miskolci Krisztoferre, aki minden kérdésére választ kapott, amikor álma beteljesüléseként vendégül látta őt a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője.

Miskolczi István r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője a napokban levelet kapott egy 10 éves kisfiútól. A levél írója többek között elmesélte, hogy minden álma az, hogy rendőr lehessen, továbbá harmincnégy kérdésre várta a választ, például arra, hogy a rendőrök szoktak a félni? Krisztofer 2022. június 22-én megkapta a válaszokat, amikor a miskolci rendőrkapitány vendégül látta őt.

KrisztoferA Miskolci Rendőrkapitányságon folytatott beszélgetést, és bemutatót követően Krisztofer a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában ismerkedett a lövészettel, illetve a rendőrkutyákat is meglátogatta. Ehhez kapcsolódóan kérdésként merült fel az is, hogy „a négylábú rendőrök is kaphatnak-e kitüntetést?” Igen, elismerést szoktak kapni, akár egy díszes nyakörv vagy kutyaeledel formájában.

*Nem.