Skip to content

Nem ízlett nekik a halászlé, a pincér nyakába öntötték

Garázdaság miatt vádat emelhetnek egy házaspárral szemben, akik a pincér nyakába öntötték a halászlevet, és bántalmazták a férfit egy bajai étteremben – közölte a rendőrség.

Azt írták, hogy az eset még augusztus 1-jén történt, azóta lefolytatták a nyomozást az ügyben. A rendőrök szerint egy háromtagú család rendelt bajai halászlevet az egyik helyi étteremben.

Nem ízlett nekik a halászlé, a pincér nyakába öntötték

Nem ízlett nekik a halászlé, a pincér nyakába öntötték© Fotó Police.hu

Az egyik pincér ezt fel is szolgálta nekik, de nem sokkal később az asztalnál ülő asszony jelezte, hogy problémája van az étellel. A nő azt kérte, hogy cseréljék ki a halát, de a pincér azt mondta, hogy erre nincs lehetőség, mivel a nő a hal egy részét már elfogyasztotta. Az asszonyt felbosszantották a történtek, szóváltás alakult ki kettejük között,

aminek az lett a vége, hogy a nő a pincér nyakába borította a levesét, és szidalmazni kezdte őt.

Az alkalmazott ekkor távozásra szólította fel a családot, mire a nő férje is nekiesett a férfinak, és dulakodni kezdtek. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt, és garázdaság miatt folytattak le eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták, és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek – olvasható a police.hu oldalán.


Szántó István


Related article

Emlékparkot avattak Szikszón

Szikszó Város Napja alkalmából emlékparkot avattak a településen október 6-án. A Fő tér területén lévő emlékköveket megáldották az egyházak képviselői is. Füzesséri József...

0 Comment