Növeli a betegek életkilátásait a rendszeres mozgás

A Csillagpont Rádió interjúsorozatában folyamatosan nyomon követi a “45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtő program történéseit. Amint arról portálunkon is hírt adtunk, 2022. szeptember 30-tól november 14-ig lehet bármilyen mozgásforma, motiváló üzenet és fotó feltöltésével segíteni a prosztatarákos betegeket segítő programot a 45nap.hu honlapon, hozzáadva saját egyéni vagy csoportos aktivitásainkat a kilométergyűjtéshez.

A kezdeményezésről, a daganatos betegek életmódjának, a mozgásnak, a betegtársaknak a szerepéről, a prosztatarákos betegeket érintő aktuális kérdésekről elhangzó interjúkat elérhetővé tesszük oldalunkon is.

  • B. Papp László

    B. Papp László

    B. Papp László egészségügyi szakújságíró, sajtószóvivő számolt be a 10 Ezer Lépés Program eddigi történéseiről, a “45 nap alatt a Föld körül” kezdeményezésről, a daganatos betegek lehetőségeiről.

A rádióműsor IDE KATTINTVA meghallgatható.

  • prof. dr. Nyirády Péter

    prof. dr. Nyirády Péter

    Prof. dr. Nyirády Péter, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika igazgatója orvosi szempontból világította meg, mit tehetnek megfelelő életmóddal a betegek önmagukért, továbbá szó esik a prosztatarák kezelésének lehetőségeiről, valamint arról is, miért fontos a nők szerepe a prosztatarák elleni küzdelemben.

A rádióműsor IDE KATTINTVA meghallgatható.