Vigyáz ez csak másolat , lebuktatta a karóra- minden nagy embernek van egy dublőrre – lehet csak Prigozsin kettőt találták el

Minden nagy és fontos embernek volt és van dublőrre. Érdekes Hitlerről ebben a témában még semmi nem került nyilvánosságra. Hogy Putyinnak van ilyenje az már régóta köztudott. Egyébként nehezen tudom elképzelni ezt a szituációt, jómagam hasonló helyzetben tartanék, hogy végül a környezetem összekever.

Most éppen Putyin bukott le, aki közismerten minden órát a jobb kezén visel, a helyettesítője meg belesült a szerepbe, elvétette hol nézze meg a pontos időt.

Erről jut eszemben, hogy a Horn érában megjelent nálam Szabó József Jenő a miniszterelnök sajtófőnöke.  Elárulta, hogy Miskolcon akad egy a főnökére hajazó elég lepukkant figura, aki vészesen hasonlít, amúgy fejre, magasságra, Gyulára. Na azért amúgy nehéz lett volna kettőjüket összetéveszteni. Ám az elnök embere úgy gondolta, ha tényleg van, ebben a projektben némi ráció hát megnézi magának a másolatot. Talán a helyi hírportálon még a képe is megjelent ennek az ágról szakadt emberkének. Aki már-már tényleg azt hitte ő a Horn.

Prigozsinnak is lehetett egy tartaléka – vajon az igazit vagy a másolatot szedték le az égről?