Demonstráció, peteciógyüjtés az igazságért – igaz e a bírónő állítása: a rendészeknek is lehetnek rossz napjai – ilyenkor inzultálhatják a miskolci autósokat  – ez a ház ahol semmi nem változik, ez lesz a sláger – aki tud jöjjön, már jelezze, ha érdekli
Bizonyítás a posta előtt

November hatodikán petció gyüjtéssel emlékezem meg Miskolcon a nagy posta előtti támadásomról és a hazai igazságszolgáltatás látványos megcsúfolásáról. Akit érdekel a Pátria ház előtti teraszon meghallgathatja miként lehet az áldozatból elítélt.Hogyan lehet simlizni, a paragrafusok között slalomozni, él e még az egyenruhások közötti tisztességtelen szolídarításként kezelt bűnpártolás.

Petroci Attila sportember kajakos játékvezető, a vádiratot szerkesztő ügyész jó ismerőse, a kettes számú névtelen tanú aki a törvényszékes elhasalt. Nem működött a memóriája, állíitólag időmúlás címén zavart volt. Ő az aki a fekete matt pisztolyt mint egy késként látta megcsillan az őszi nap sugarában. Ő az aki önként jelentkezett tanúnak, majd a rendőrségen kiesett a szerepéből, s azzal kezdte, felkérték erre. Ő az aki 37 percre bezárkozott a vizsgáló rendőrnővel a gyerekmeghallgató szobában korrigálni a téves vallomást. Majd csodák csodája eltpünt a felvételt, az a csúnya bácsi, a rendszergazda nem mentette le… mit nem adnék ha lenne bátorsága feljelenteni.Ő az aki a váróban fennhangon mesélt, sokkalja a stadionok számát  – játékvezető létére. A sittten az ilyenek téglaként tartották számon.
Kisvárkonyi Csaba,  a régió legjobb angoltanára. Nem az ő bűne, hogy engem nem volt képes megtanítani. Ez a saját gyengeségem.  Csaba viszont elég érdekes figura, hatvan éves szülinapján életében először tandem ejtőernyőzött. Ehhez elég bátornak bizonyult , ahhoz viszont gyáva  volt, hogy az eltelt hat év során elárulja, az egyes számú hamis tanú éppen az ő élettársa. Soltész Edina szőke hölgy , bizonyára csökkentlátású – mert annyit hazudozott össze mindarról amit nem is láthatott, hogy ha ennek a fele igaz élve már nem kerülök ki a börtönből.  Például a szuper barna bécsi dzsekinet világos hosszú klasszikus Colombo ballonnak  látta. A rendőrnő – csontig benyelte – vajon miért, hiszen köszönő viszonyban sem volt a rabosított képemmel. Ez a sasszemű nő most már közlekedési osztályon serénykedik. Ott ahol megtehette – jó kedvében a már rendezett 10 ezer forintos büntimet megötszörözte. Csak úgy, hogy közben a kollégáját megfenyítette, mert enyhén bírságolt, egy nem létező tiltó tábla okán. C saba telefonon át leleplezte a párját, írásban is ,megerősítette – nem láttak semmit, de dühében mondja – ezt a meccset játszam le az élettársával…. A kihallgatója , a különös mondásairól elhiresült alezredes  miután Csabát mentőkörülmény elhallgatása címét jelentettem fel, határozatba foglalta – Kisvárkonyi nem vezette félre a hatóságot. Nem ám. Kimondta az igazat. Ilyenkor egy normális demokratikus jogrendben elrendelik a szembesítést, a Kisvárkonyi családban. Hogy lehet, Edina és Csaba kéz a kézben egyszerre járnak arra és mindketten másként emlékeznek vissza az eseményekre.
A szende szőke ezt nézte Colombo ballonban. A rendőr alezredes akinél ezt bepanaszoltam – figyelem , írja a vallomástétel törvényes kötelezetttség, s egy jogerős bírósági ítéletben elhangzott állítást ő bizony nem merészel felülvizsgálni.  Új magyar alkotmány , Szent István-i intelem – kéretik a részrehajlás nélkül pártatlan bíráskodás. Leíratném vele annyiszor amennyire csak lehet, s az újjai be nem görcsölnek…
A névtelen bűbáj tanú – aki hazudik, mellébeszél és időnként igaza mond. Ő az aki elmondta megijedt tőle. Kierült, párja elmondta mire odaértek a posta elé már a földön feküdtem kitterítve.

S azt is elmondom a képeken látható hamis tanúk rágalmazók hogyan ejtették át a rendőrséget, az ügyészséget és a bíróságot. Kinagyitott levélen teszem közzé, hogy Szabó Krisztián a rám támadó volt rendész hat év után nekem írott emailban közli, a felbujtott tanúkat nem ők küldték be a rendőrségre.  Ezt a főnöke Kovács László Csaba találta ki és nekik nem volt szabad nyilatkozniuk a sajtónak.  Tehát az eszement  hülyeség, az anyázás és a deszantos vagyok meg az ehhez hasonló rágalmazások is a főnök agyszüleményei.

 

A lebukás  persze itt még nem ér véget , előkerült a rendészet levelezéséből Kovács László Csaba nekem küldött levele – írja, hogy 2019 -ig nem volt hitelesített kép és hangrögzítőjük. Tehát a BM csak azokat a feljelentéseket fogadhatta be, amelyekhez mellékelték a szabálysértés elkövetőjének a beismerő aláírását. A huncut fíúk ezért erőszakoskodtak, tuszkolták a kezembe a tollat, e miattt fogták le a felkarjaimat, hogy el ne hagyjam a helyszínt míg nem kapják meg a hőn vágyott autogramot.

Figyelem peregnek a csontvázak – a most megjelenő könyvem címe nem akárkitől ered – Dr. Tőzsér Ildikó bírónő találta ki , még nem védte le  bár precends értékű indoklás – A rendészeknek is lehetnek rossz napjai. Ha megfeszülök sem találok ki ennél ütősebb címet. Hogy mikor mire mondta, pontosabban írta az indoklásban , megtalálják a könyvemben.  Ugyanitt kiderül mi volt a halott fáraó politikai végrendeletében és ki lett a szellemi örökségének a felkent gondnoka, aki képes volt az ügyészségtől a bíróságig mindenkit kedve szerint befolyásolni megfélemlítéssel vagy jutifalatokkal.

Szabó Krisztián

Nos, akik régen, az átkosban végezték el a rendőrtisztit azoknak is mondok majd néhány meglepő kitételt. Egy jogtanácsosnő telefonon elmondja a valósághű igazságot, erre egy rutinos vizsgáló alezredes meghallgatja, de nem illik bele a prekoncepcióba, ezért feltalál egy új kategóriát.  Nem volt könnyű dolga – mivel nem tettszett neki a hallottak, elsőre azt mondta, biztosan erőszakosan vettem rá, hogy elárulja az igazságot.  Megeshet, hogy rángatom a telefon zsinórját, de ugye mobilon beszéltünk, így vettem fel az elmondottakat. Az alezredes úr erre lazán csípőből – nem érdekes ez a vallomás mert ez magánvélemény.

Hogy le nem szakad az ég, ilyen hülyeséget még egy gyógyszerrel kevert  energikus löttyel sem tudnék kieszelni. Gratulálok. Persze, miként lehet, hogy ezt az ügyészség csak úgy benyeli. Elárulja már el valaki, egy épeszű ember saját akaratából előadott titkosszolgálati módszerrel rögzített vallomását, ami egyébként kimeriti a mentőkörülmény elhallgatásának a gyanúját , lehet e elutasitani, magánvélemény okán?

Ki ne felejtsem megszereztem a rendőrségi esetlapot, a bevetési csoporttól.  Képzeljék el ezen a hangfelvételen is az van, hogy Tóth Tamás rendész segítséget kér egy személy igazoltatásához. Bődületes hazugság kamu – két derék manusz azért hívja a zsarukat, hogy ne hagyjam el a helyszínt, megkapják az okmányaimat.  Miközben minden igazolványom már náluk van én a földön sokkos állapotban hátrabilincselt kézzel ülök vagy fekszem. Közbe behallattszik a telefonba, segítségért kiabálok. Ráadásul a jegyzőkönyvbe is mondják, készségesen minden kért okmányt átadtam. Pedig speciális durvasággal kezdte a Szabó Krisztián:  öreg ide az okmányokat ez egy tízes lesz…. Ebből tudtam meg, hogy nem rendőr. S erről videó is készült – a szemközti mélygarázs külső kamerája rögzítette.  Mivel ezt nekem jelezték, az ottani dolgozókat egyenként menesztették.

Most hirtelen  csak ennyit, de  folytatom.  Addig is kérem – info@szantograf.hu   vagy a  202192391  telefonszámon  ezeken az elérhetőségeken bárki elmondhatja a véleményét.

A miskolci rendészetről, a rendészekről. Semmi para.  Mindenkit várok  – ha megadják az engedély a peticio gyüjtésre – az igazságtétel kikövetelésre, a párt és politikamentes demonstrációra. Nagy segítség lenne  ha az örült eszeveszett és már már elkeserett küzdelmemhez jogászok, jogtudósok is csatlakoznak, támogatnak . Ötleteikkel, jogszabálybéli ismereteikkel. A bejegyzést kérem minél nagyobb számban megosztani, terjeszteni. S ha Önöknek is vannak haszonló sérelmei fogjunk össze . Hallgassuk meg egymást. Időnként bele sem merek gondolni mi van azokkal, akik sérelmeiket semmilyen jogérvényesitő módon sem képesek orvosolni.

Figyelem , kértem a képen látható az oldalán pisztollyal felszerelkezett rendőrnőt, hogy barátaim is vicdeózzanak. Nem. Miért nem. Csak. Gyanús volt ez az elutasítós válasz, hiszen fényes nappal zajlott az aktus, hadd lássák minél többen a megaláztatásomat. Barátaim a távolból videóztak hiszen ebbe neki nem lehet beleszólása és bedrótóztak. Ő felvették azt is amit Szabó mondott – maga elllen – és a rendőrségi videós elsikkasztotta.. Megéreztük. Egy normális országban már ezt a hangfelvételt – lám itt meghallgatható – magához venné az ügyészség és megkérdezné a rendőrnőt – miért is hiányzik az ő lemezükről.

Egyébként találkoztam már olyan rendőrrel, jogásszal akiknek a rokonai hasonló megaláztatásban részesültek és a bíróságon falakba ütköztek. A helyi ügyészségen még ezen is túl tettek amikor igazam teljes tudatában, miutána tanúk megbuktak, a támadóim magukat leplezték le és az ejtőernyős bírónő sem fogta fel miket mond képesek voltak a per újra felvételt elutasító indoklásba megfogalmazni – mert ugye a származása okán kéri a felmentését. Három hete keresem ezt , honnan vették ezt a rosszízú soha el nem hagzott állítást. Tehát teljesen politikai és pártmentesen fogjunk össze, tegyük helyre a dolgokat, ne hagyjuk, hogy a pulpitus és tallár mögé bújva a magyar alkotmányhoz nem illő ezzel ellentétes módon ítélkezzen bárki. Köszönöm az együttérzésüket, az empátiát és a figyelmüket és megértem azokat is akik folyamatosan figyelmezteknek, széllel szembe nem érdemes locsolni…..

A könyv akár izgalmasabb is lehet. Ebből megtudjuk ki a fáradó szellemi politikai végrendeletének felkent gondnoka. Megszólalnak azok a megfélemlített tanúk, akiket a rendőrség és a bíróság nem idézett be. Hogy miért? Nem tudom, de az is kiderül, Kovács László  Csaba miért is jelentkezett a védelem tanújaként. Sajnálom, a rendőrség viszont erre a kérdésre máig sem volt kiváncsi a válaszra.