Megvan a rendőrségi hozzájárulás – november hatodikán, politika és pártmentes konzultáció – az igazságszolgáltatás paródiája – így ítélkeztek
Rendészek a MINAP cimlapján 2017

 

Szántó István részére
M i s k o l c
Tisztelt Szántó István Úr!
A Miskolci Rendőrkapitánysághoz címzett, 2023. augusztus 30. napján kelt beadványával
kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.
Amennyiben beadványában megjelölt Miskolc, Széchenyi István utca 5. szám alatti vendéglátóhely
terasza magánterületnek minősül, abban az esetben a rendezvény megtartásához a tulajdonosának
vagy használójának engedélye szükséges.
A fentiek okán a bejelentett kitelepülése nem tartozik a gyülekezési jogról szóló 2018. évi LV.
törvény (a továbbiakban: Gytv.) hatálya alá, mivel a hivatkozott törvény 2.§ (1) bekezdés
részletezi, hogy a gyűlés a legalább két személy részvételével közügyben való véleménynyilvánítás
céljából tartott nyilvános összejövetel, így a beadványában foglaltakra figyelemmel, a rendőrség
felé bejelentési kötelezettsége nincs.
Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.
Miskolc, időbélyegző szerint
dr. Bakk Richárd r. alezredes
rendőrségi főtanácsos
kapitányságvezető

Bizonyítás a posta előtt – kétszer is – a felsült tanú Petroci Attila  játékvezető !  – nem látott semmit – a törvényszéken zavarodottság okán kizárták
A két támadó agyal – még nem nem sejti, hogy egyelőre megússzák. A szakállas a Szabó a támadóm már leszerelt.  Itt még bevédték, de ez az oltalom nem tart éltehosszig. A társa még egyenruhás, de a mozgása már lelassult.  A bilincseléskor még fürge volt.

 

Tehát az első lépés sikerült, találkozzunk november hatodikán délután egy órakor a Pátria ház előtt, a Széchenyi út 5. szám alatti teraszon. Várok minden jóérzésű miskolcit, akinek van ötlete, tanácsa, hogyan lehet a súlyosan megerőszakolt igazságszolgáltatás keretein belül jogszerűen feltárni az igazságot. Nem vagyok egyedül a problémámmal, a Miskolci Rendészet 2019. előtt – mint megírta Kovács László Csaba akkori igazgató  –  nem rendelkezett hitelesített kép és hangrögzítővel. Ezt később vette meg az önkormányzat

Így amíg ezt az eszközt nem szerezték be a BM. rendelete szerint jogtalanul bírságolták az autósokat. Tudták – Szabó Krisztián és Tóth Tamás, hogy csak azokat a feljelentéseket fogadják el, amelyeket a szabálysértő elkövetője aláírásával elismeri a vétséget. Esetemben minden jogalap nélkül erőszakosan léptek fel, egy félig sem kitöltött feljelentő lapot tettek elém és egy tollat tuszkoltak volna a kezembe. Öreg itt írd alá, egy tízes lesz – mondta Szabó, aki egyedül futott a kocsimhoz – s kérte az okmányaimat, amelyeket készségesen átadtam. Míg meg nem szólalt rendőrnek hittem, ám a hangvétel stílusa leleplezte. Megjegyzem – most még öt éven belül akiket csak úgy szórakozásból bírságoltak meg a képen látható személyek,  egy perközösségen belül kamatostul visszakérhetik a pénzüket. idáig legalább hatvan személy jelezte, közülük sokakat csak úgy okosba büntetgettek.

Nem engedtem az erőszaknak, jogosan, hiszen öt hónap elteltével a főispán úr, az akkori jegyző javaslatára egységesítették az ottani forgalmi státuszt, kordonokat helyeztek ki, megszüntették a félreérthetőséget. A két derék rendésznek – az, amelyik már távozott, különös okokból leszereltették – felkarjaimat lefogta, a földhöz vágott és a kezeimet hátrabilincselte.  Kisvárkonyi Csaba és a párja a hamis felbujtott tanú idáig elhallgatták, hogy mire oda értek a posta elé már a földön feküdtem és a hátamon térdeltek, a zsebemben motoztak, akkor tépték ki onnan a riasztópisztolyt. Mindez jól látható a szemközti mélygarázs külső kamerája által rögzített felvételen. Persze ezt a felvételt sem a rendőrség sem a bíróság nem volt hajlandó megtekinteni. S most jön a barba trükk – a két rendész a támadás után döbbent rá, túltolták a biciklit. Tóth Tamás máig is rendész 13. óra 48. perckor felhívja a rendőrségi bevetési csoportot, segítséget kér egy személy igazoltatásához.  Érdekes módon egyetlen szóval sem említi, hogy a riasztó pisztolyt kitépte a lecipzárazott zsebemből, amit egyébként akár el is kérhetett volna a viselési engedéllyel.  Ez a két teljes harci díszben pompázó hadúr úgy akar igazoltatni, rendőri segédlettel, hogy a földön ülök sokkos állapotban, s ha akarnék sem tudnék felállni elmenni. Erről a holdról is látható hazug rágalmakról akarok mindenkit informálni. Hogy tudják meg, ki volt az, aki a városi kapitányságvezetőt a rendészek bevédésére kötelezte.

Ki volt az, aki a lejárató antiszemita, kommunistázó  személyiségi jogokat sértő közleményeket kiadta a sajtónak? Kovács igazgató a két rendésznek megtiltotta a nyilatkoztatást a médiának. Szabó Krisztián meg elárulta a két tanút is Kovács bujtatta fel. A köpönyegforgató Kovács, aki mihelyst változott a légkör ajánlatot tett, hogy a védelem tanújaként feltárja az igazságot a bíróságon. Nem a rendőrségen, nem az ügyészségen, mert ott körbenevették volna. S szó lesz még a szenzációs aranyköpésekről is  – például egy bírónő azzal mentegette a támadóimat, nekik is lehetnek rossz napjaik. Egy vezető rendőr is mondott néhány hajmeresztő állítást – szerinte a tanúskodás törvényes kötelezettség, s neki még az ügyészség kérésére sincs lehetősége egy jogerős ítéletben elhangzott hamis vallomásokat felülbírálni.

Hölgyeim, uraim, kilóg a lóláb, kitüremkedik a szög a zsákból, mint az igazság.  Már ott tartunk, hogy bomlik a nagy koalíció – kezdődik az egymásra mutogatás. Például megszólalt a jogtanácsosnő, aki leleplezte a szolgálatvezető  üzelmeit – persze a jó barátja kimosta, most még – erre a vallomásra kitalált egy új jogi szelekciót – magánvélemény, ez nem számít.  Folytatás következik. Lehet jelentkezni a petíciógyűjtő konzultációra.

Egyébként a napokban lesz a zárt bírósági tanácsülés a per újra felvétel lehetőségéről. Most szeretném megnyugtatni a támadóimat, a rágalmazókat, a hamis tanúkat a mentőkörülményt elhallgatókat, ne féljetek a…. Pászti Attila bíró úr mellettetek áll. Az ügyészség is kirukkolt egy új teóriával – saját agyszülemény – beírták a származására való tekintettel kérem a felmentésemet.  Noha ezt a diszkriminációs kijelentést soha sehol nem írtam le és nem mondtam ki, de manapság ez már egyre jobban hangzik.