Skip to content

Azonnali hatállyal távozik Gajdos Tamás az ATV hírműsoraiból

Gajdos Tamás tájfutó, újságíró, az ATV műsorvezetője.
Gajdos Tamás tájfutó, újságíró, az ATV műsorvezetője.Facebook/Gajdos Tamás

„Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból. A csatornán futó külső gyártású produkciókban továbbra is képernyőn lesz”

– idézi a Blikk a csatorna hétfő délutáni közleményét.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Gajdos vasárnap – holott kötelessége lett volna – nem jelent meg a stúdióban, ezért a csatorna fegyelmi eljárást indított ellene, a jelek szerint ez torkollhatott gyors szakításba. A kommüniké szerint az ATV hírosztálya „köszönetet mondott a műsorvezetőnek az elmúlt években nyújtott munkájáért”.

A mostani nem az első mulasztása volt a tévésnek: idén júliusban lekéste az egyik hírműsort, amit egyébként ő vezetett volna, korábban pedig egy hasonló eset miatt már évekre megváltak tőle.


Szántó István


Related article

Változások a fogorvosi és a védőnői ellátásban

2020. március 14. napján jelent meg a Magyar Közlönyben<https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/9421b74af54379d07ba8934a5fe3180c7f62d0be/megtekintes?fbclid=IwAR1Mrz8I3VOh9E5_te2CeF7C1guerT015MuMOp1PwfQ7EVhJgpuRxUzseVE>  az emberi erőforrások minisztere 10/2020. (III. 14.) EMMI rendelete a kihirdetett veszélyhelyzet miatt szükséges...

0 Comment

ERŐS PISTA – ERŐSPAPRIKA

Erős paprikát fogyasztók körében a daganatos betegségek okozta halálozási arány jóval alacsonyabb, mint azon országokban, ahol kisebb a fogyasztása, ismertette a World Health...

0 Comment