Avi/ujkelet.live

A Hamász terrorszervezet elit Nukba erőinek egyik parancsnoka, akit a dél-gázai Khan Juneszben egy alagútban tartóztattak le, a Sabak belbiztonsági szolgálatnak ma a Hamásznak küldött üzenetként a következőt mondta: ,,Mindenkinek azt tanácsolom, hogy adja meg magát, mert sorsod a halál.”

A terroristát a Sabak és az Izraeli Védelmi Erők harcosai tartóztatták le, miközben az alagút páncélozott ajtaja mögött rejtőzött más terroristákkal együtt.

,,Úgy döntöttünk, hogy nem akarunk harcolni, és amint megérkezik a hadsereg, feladjuk magunkat. A szobában ültünk, az összes fegyvert a szobán kívül helyeztük el, és a hadsereg elvette. Ültünk és vártunk. Amikor a hadsereg megérkezett, felemeltük a kezünket és megadtuk magunkat. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy adja meg magát, mert sorsod a halál”.

Muhammad Nasszer Szulejmán Abu Namr, becenevén Abu Albaraa 2009-ben csatlakozott a Hamászhoz. Abu Namrt két másik terroristával együtt tartóztatták le az alagútban. Elmondása szerint Kalasnyikovok, RPG-k, robbanóanyagok voltak náluk az alagútban.

The post Az egyik alagútban elfogott Nukba-parancsnok üzenete a hamászosoknak first appeared on Új Kelet online.