Tűzfal védi a hamis tanúkat – ismét felpostázták a kényes ügyet – fedezik a két felbujtott hazudozót

Nehéz a tűzfalon átjutni, nemrégiben még sikerült feljelentést tenni az ellenem hamisan tanúskodó Soltész Edina és Petróczi Attila ellen. Nem sokáig tartott a reménykedés az igazság kiderülésére.

A két felbujtott tanú ellen feketén fehéren bebizonyítottam egyszerűen megrágalmaztak, hazudoztak és még a rám  támadó rendészek állításait is überelték. A miskolci kapitányságon meglepő empátiával, együttérzéssel rögzítették a feljelentésemet. Jómagam már nagyon vártam , ennek következtében végre valahára szemtől  szembe nézhetek a hamis tanúkkal és az őket fedező Kisvárkonyi Csabával Edina élettársával, aki egyébként korrekt módon már leleplezte párja hazugságát. A miskolci kapitányságon még azt a filmet is megmutattam, amelyet sikerült megmenteni, s ezen kivehető a Kisvárkonyi és a Soltész páros jóval a megtámadásom után ér a helyszínre.

A postás sportemberről már nem is érdemes szót ejtenem, ő az aki a törvényszéki tárgyaláson felsült a hazugságával. Kizárták. Tehát  eljött az ideje hat év után a felelősségrevonásnak.

Mint látják a feljelentést áttették – miért is ? – a megyére. Oda ahol az illetékes referens egyszer sem hallgatott meg, egyszer sem idézett be és minden kötelező szembesítést élből elutasított.

petroczy attila

Olyan mértékben , olyan hamis állításokkal védelmezte a hazudós személyeket, ami már felvetheti a hivatalos minőségben történő  bűnpártolás gyanúját. Lásd az értesítést! Ennek ellenére remélem, hogy most talán csak akad egy bátor ember amely teszi majd a dolgát a kötelességét, s részrehajlás nélkül,pártatlanul kivizsgálja ki hazudik……