Avi/ujkelet.live

Újabb Fauda pillanat: A palesztin média tegnap közzétett egy felvételt, amin az izraeli Duvdevan kommandósainak fedett erői letartóztatnak egy gyanúsítottat Deheisében, Betlehem mellett.

A videón négy férfi látható, akik viszonylag sokáig sorban állnak egy falafel standnál, majd hirtelen akcióba lépnek, és másodperceken belül letartóztatják a stand kiszolgáló oldalán lévő gyanúsítottat.

A letartóztatás előtt látszik, hogy az erők sorban álljak és beszélgetnek egymással. Lassanként egyre közelebb kerülnek a gyanúsítotthoz, akit végül letartóztatnak.

Másik szögből

Amint megkezdték a letartóztatást, egyikük kirángatta a gyanúsítottat a kiszolgáló részről, a többiek pedig fegyverrel fenyegették a közelben lévőket, valószínűleg attól tartva, hogy valaki megpróbálja megakadályozni az elfogást. Egy ponton egy ötödik férfi is látható, aki egy nagy fegyverrel hátulról jön, és fedezi a csapatot. Körülbelül egy percen belül a fedett ügynök és a gyanúsított civil teherautóba szállnak és elhagyják a helyszínt.

Az akcióra akkor került sor, amikor a falafelesnél a ramadáni napi böjtöt megtörő étkezésre készültek. A letartóztatott kiléte ismeretlen.

The post Fauda pillanat: Letartóztatás a falafelesnél Betlehem mellett first appeared on Új Kelet online.