Ki az úr a háznál – a rendőrségi rendszergazda dönti el mi a lényeges – vajon ki hiszi ezt el ?

Míg élek nem nyugszom bele. Tőzsér Ildikó bíró hamis váddal, felbujtott tanúkkal elítélt. Akár el is felejthetném, de nem tehetem. Szinte naponta sorsszerűen kiugrik egy egy levél az aktából, figyelmeztetőül. Ez a feljegyzés mindennél többet mond, szinte árulkodó, hogyan is működik a miskolci járásbíróság gépezete.

Lám a bírónő átír a miskolci rendőrségre mert szerinte is ott a gyermekmeghallgató szobában rögzített anyagból 45 percet elsikkasztottak. Feketén fehéren kiszámolható, hogy ezt a háromnegyedórányi felvételt nem mentették le nem adták át sem az ügyésznek sem a bírónak. Na meg az is kitetszik, hogy a felvétel és a jegyzőkönyv nem ugyanaz. Belejavítottak. Dícséretére szóljon, a bírónő mi mást tehetett választ magyarázatot kért erre a nem normális jelenségre.

Bemásolhatnám,  Búzásné Faragó Edit, aki engem az ügyvédemmel kitessékelt a szobából, hogy bezárkozhasson a felbujtott tanúval – akit mellesleg a törvényszéken kizártak a hazudózása miatt – s közösen korrigálják a jegyzőkönyvet. Nos, erre a bíróság a következő választ kapta a rendőrségtől, sajnálják de a rendszergazda azt kapta feladatául, hogy csak a lényeges részeket másolja ki. Figyelem, a miskolci kapitányságon a rendszergazda a legfőbb úr, ő dönti el, hogy mi a lényeges és a lényegtelen. Így aztán annak a 45 percnyi anyagnak amit elsikkasztottak – nem véletlenül – már lőttek. Engem meg elítéltek.

Köszönhetem a rendszergazdának.  Nem hiszem el, hogy ő lenne a ludas…..