Itt a fordulat, mégsem törli a TV2 Csoport csatornáit az Invinetwork
A TV2 Csoport megerősítette , hogy elhúzódott a tárgyalás az Invinetwork céggel, de végül sikerült megállapodni a kábelszolgáltatóval. Ezt később a korábban a TV2 Csoport csatornáinak törlését nyilvánosan kilátásba helyező Invinetwork is megerősítette később.

Mint arról a Media1 beszámolt szombaton, az Invinetwork – mely olyan településeken van jelen kábelszolgáltatóként mint Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Dorog, Dunaújváros, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pásztó, Pécel, Tiszaújváros, Tököl, Vizslás, valamint Szeged – a honlapján közzétette, hogy mivel továbbra sem tudott megegyezésre jutni a TV2 Média Csoport Zrt.-vel a szerződéses feltételekről, augusztust 1-jétől várhatóan törli kínálatából a médiavállalat valamennyi csatornáját.

Azóta új fejlemény történt: a TV2 Csoport sajtóosztályán a Media1 érdeklődésére szombat este elmondták, hogy időközben megállapodásra jutottak az Invinetworkkel:

„Időközben a TV2 Csoport megállapodott az Invinetworkkel, bár a tárgyalás a szokásos folyamatok szerint zajlott, mégis némileg elhúzódott. Kérjük, azzal kapcsolatban, hogy miért került ki a honlapjukra ezzel ellentétes információ, az Invinetworköt keresse meg. A tárgyalások és azok eredményei szigorúan bizalmas üzleti titoknak minősülnek, így azzal kapcsolatosan részleteket nem áll módunkban megosztani.”

A Media1 kereste az Invinetworköt is, de csak jövő hétre ígértek választ. Honlapjukon ugyanakkor vasárnap reggelre kikerült egy új közlemény, ami már így hangzik:

„Tisztelt Előfizetőink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hosszan elhúzódó tárgyalásokat követően, az Invinetwork és a TV2 Csoport végül sikeresen megállapodott a szerződésük hosszútávú meghosszabbításáról, így a TV2 Csoport csatornái változatlanul, továbbra is elérhetőek maradnak az Invinetwork kínálatában.”

Minden marad tehát a régiben, marad tehát a kínálatban a TV2 (főcsatorna), a SuperTV2, a TV2 Klub (régi nevén FEM3), a TV2 Comedy, a TV2 Séf, a Jockey TV, az Izaura TV, a Mozi+, a Prime, a Spíler 1, a Spíler 2, a TV2 Kids.