Avi/ujkelet.live

A háború 303. napja: Késes terrortámadásra került sor vasárnap reggel Holonban, három helyszínen, 400 méterre egymástól. A terrorista halálosan megsebesített egy 70 éves nőt, egy 70 éves férfi állapota pedig válságos. Egy 68 éves és egy 26 éves férfi könnyű-közepesen súlyos sérüléseket szenvedett.

A 34 éves palesztin terrorista Júdea és Szamária lakosa, illegálisan tartózkodott Izraelben. Egy rendőr lövésekkel ártalmatlanította a helyszínen.

Nagy számú rendőri erőket vezényeltek a helyszínre, a terület széleskörű átfésülését végzik helikopter és más eszközökkel. Mivel fennáll a veszélye, hogy a terroristának bűntársai voltak, a lakosságot arra kérték, hogy legyenek éberek és jelentsenek minden gyanús incidenst.

A Magen David Adom mentőszolgálat szóvivője szerint a helyszíneket tekintve súlyos és összetett terrortámadásról van szó, amelyek körülbelül 400 méterre történtek egymástól. A terrortámadás egy buszparkoló bejáratánál kezdődött, majd a terrorista továbbment a Moshe Dayan utcai buszmegállóba, onnan pedig egy közeli parkba. A 70 éves nőt a felsőtestén szúrták meg, eszméletlen volt, ,,számos újraélesztési erőfeszítés után kénytelenek voltunk halottnak nyilvánítani”.

https://anchor.fm/s/51fceecc/podcast/rss

The post Terrortámadás Holonban – 1 halott first appeared on Új Kelet Live.