Egyre érdekesebben alakul az előrehozott kampány. Tulajdonképpen ma már kiveszett az uborkaszezon. Egy új kormány beiktatásától kezdődik, kezdődhet a következő választási harc. Szoknunk kell mi mást is tehetnénk még akkor is ha nagy ívben  teszünk a pártokra és a politikusokra. Számunkra itt a végeken alulnézetből egy , egyetlen dolog számít. Érezzük vagy érzékeljük e az infláció visszaszorulását, a rezsicsökkentést, a foglalkoztatottság növekedését, kitart e a bevételünk fizetéstől fizetésig. Voltunk e nyaralni hol és mennyiért, meggondoljuk e, hogy tankoljunk amikor már csak tíz liter lötyög a tartályban. Ezek az apróságok mint egy apró szonda jelzik számunkra, hogy jobban vagy még se jobban tengődünk a világban.

Na ezért gondoltam, hogy a Netrisk( kötelező felelőségbiztositások ajánlatait kinálják) mintájára szerkesztek egy pártválasztó oldalt. Ön kedves Olvasó tanácstalan. Csalódott mint még sokan mások, azt hittük a rendszerváltáskor, hogy  a Mariahilfer strasse másik vége a pesti Rákóczi úton lesz és majd fordul egyet a világ s  mi járunk fogpótlásra Ausztriába. Innentől soha semmikor se valakire vagy valamire hanem valaki vagy valami ellen voksolunk.

 

Ezért ajánlom a hazai pártrisket – ebbe betetszik majd írni, férfi vagy nő , a megfelelő kort, s felteszünk néhány fontos kérdést. Hogy mivel elégedett mostanában, ki az aki Önnek szimpatikus vagy antipatikus, jól érzi e magát a bőrében, van e trafikja vagy volt e, szeretné e ha minden nemzeti ünnepen gumilövedékkel csiklandoznák a szeme körüli ráncokat, jól lakott e a kórházi ebéddel, visszasírja a a lerombolt nagymarosi vízi erőművet,ha felkérné Gyurcsány táncolni a parlamenti szobájába elfogadná e a felkérést, vállalná a kezdőrúgást az alcsuti új stadionban, szeretne e egy közös fotót Bajnai- Mesterházi párossal. Elegendőnek tartja e ma már az egy polgárra jutó pártocskák számát. Ha ezeket gondosan megválaszolja a helyes választ bejelöli, s nem sumákol én pontosan megválaszolom, hogy hová tegye majd az ikxet ha eljővén   a következő fülkeforradalom.

Természetesen az összes kérdésemet nem lőttem ki, szeretném ennek az akciónak a komolyságát megörízni. Annyira, hogy ha segítenek nekem néhány újabb szondasztikus és bombasztikus kérdéssel szívesen fogadom. üdvszi