Egy jó hír – még nem vitték el az ötös főnyereményt  – mire költenék a milliárdokat

A hét egyetlen jó híre. Van még remény. Egy nagy Magyarország szurkol önmagának , bizakodik reménykedik, hogy a hétvégén bejelentkezhet azon a különleges számon amelyen jelentkezni lehet a főnyereményért.

Egy matematikus  – szerinte ha a sors úgy akarja akkor egy szelvénnyel is akkora az esélyünk mint százzal. Nagy bölcsesség, mégse hiszük el. Több szelvény többszörös esély.

Jó tanács ha megnyerted – húzzál el innen , gyorsan és csendben.

Nem jótékonykodj, mert úgy se tudsz annyit adni a rokonoknak, barátoknak amennyi nekik kellene.

Akármennyit adsz szar alak leszel – mert többet is adhatnál.

Ha mégis gondolsz rájuk tedd névtelenül, ismeretlenül, kis tételekben, hogy ne tűnjön fel.

Hálára ne számíts, se így se amúgy.

Nagy lakást ne vegyél, sok vele a gond. Akiknek van nem győzik a panaszkodást.

Drága autóra se vágyjál mert sok lesz az irigyed.

Ne feledd, az egészség fontosabb mint a nagy lóvé. S nagyon ritka amikor ez a kettő együtt, egyszerre összejön.

Ha a számládon a pénz még több igazsággal szembesülsz – például azzal, hogy ezentúl is egyszerre csak egy helyen lehetsz, naponta csak háromszor ehetsz, hiába lesz a kanalad nagyobb és ezüstből.

Most hogy már mindent tudsz gyorsan töltsd ki azt tíz szelvényt. Vigyáz, hogy el ne rontsd a megszokott számokat. Ha mégis, ne javítsd ki mert ha tévedsz az a sors keze. Hadd úgy, és vegyél még egy szelvényt a javításra. Ha nem akarod majd a fejedet a falba verdesni.

Érdemes online játszani interneten. Nemcsak kényelmes de, nincs gondod az ellenőrzéssel, ha kapás van ők hívnak, táviratoznak dudálnak neked.

Nem szokásom jósolni, de érzem ezen a héten három ötös is lesz. Tehát ha malacod lesz ne kapkodj , ne számolgass mert lehet, hogy osztoznod kell.  Nehéz ilyen tragédiával szembesülni.

Munkára fel!