XIXO +50% AJÁNDÉK – Egyedülálló ajánlat az iskolakezdésre!

A 2014-ben az Év Terméke Díjat is elnyert XIXO jegestea család egy remek ajánlattal készült az idei iskolakezdésre: most minden 0,33 literes XIXO jegestea 50 százalékkal több üdítőt tartalmaz, változatlan áron.

Az ősz beköszönte számos család életében egyenlő az iskolakezdéssel, mely gyakran komoly anyagi megterhelést jelent. A XIXO márka ezen próbál egy páratlan, és a piacon egyedülálló akcióval enyhíteni. Az összes klasszikus 0,33 literes kiszerelésű XIXO jegestea – mely az iskolai büfék és uzsonnás csomagok közkedvelt tartozéka – most ötven százalékkal több üdítőt tartalmat. A 0,5 literesre duzzadt palackokban így még több zamatos teát kapnak a fogyasztók, hiszen a termék ára továbbra is változatlan marad. Az immár hat féle ízben kapható XIXO jegesteák az extra nagy címkékkel igazán figyelemfelkeltő csomagolásra tettek szert. A már jól ismert citrom, eper, fekete ribizli és őszi barack ízek mellett, ugyan úgy megtalálható a korábban limitáltra tervezett közkedvelt körte és szilva íz is.

A XIXO nagy hangsúly kíván fektetni arra, hogy az iskolakezdés kiadásai mellett is könnyen elérhető legyen mindenki számára a termék és garantált lehessen a kisiskolások elegendő napi folyadékbevitele. A XIXO 0,5 literes jegesteák szeptember végétől megtalálhatók a boltok polcain. Itt az idő, hogy 50%-kal tovább élvezze a mindennapokat!