Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás – sajtóközlemény

A Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. nevében ezúton fejezem ki köszönetemet az Első Kazincbarcikai Üzleti Klub Egyesületnek.

Nyár végén, segítő szándékkal keresett meg aTársaság azzal, hogy tájékoztassam Őket, miben tudnak az egészségügyi intézménynek segíteni együttes erővel.

A 24 órás sürgősségi gyermekellátás helyiségei tipikusan kórházi jellegűek voltak, ezért felvetettem az eKüK-nek, hogy annak otthonosabbá tétele segítené az ott ellátott kis betegek és hozzátartozóik komfortérzetét, ezért az ilyen jellegű segítséget szívesen venné mind az intézmény, mind az ott dolgozók.

Az önszerveződéssel létrejött jótékonysági akció miden előzetes hírverés nélkül megvalósult, és december 3-án már birtokba is vehették a gyerekek a megújult részleget.

Ebben az időszakban havi szintem csaknem 600 kis beteget látnak el itt, akik gyógyulásához talán hozzájárul a megújult környezet is. A kétágyas fektetőben nagyméretű plazmatévé, dvd lejátszó mesefilmekkel, új, hangulatosabb térelválasztó függönyök, és egy valóságos mesevilágot ábrázoló falfestés fogadja az ápolásra szoruló kicsiket. A hozzátartozókra is gondolva, két kényelmes pihenőszéket is vásároltak támogatóink, ezzel sikerült lecserélni a csaknem 40 éves ülő alkalmatosságot is, a vizsgálóban pedig mosolygó gyermekeket ábrázoló falmatrica, és egy odaillő, szülőknek szóló idézet teszi színesíti a környezetet.

Az összefogást példaértékűnek ítélem Kazincbarcikán, ezért a sajtó nyilvánosságát is igénybe veszem ahhoz, hogy kifejezzem köszönetemet az alábbi személyeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek:

Az eKüK tagjai:

R.Tóth Kata elnök

Kaits Róbert alelnök

Lukács Balázs alelnök

Pásztor Petra

Anga János

Szűcs Tamás

Kocsy Béla

Lempochner Zsolt

Juhász Zoltán

Durucskó csaba

Németh Norbert

Palcsó László

A kezdeményezés további támogatói:

Norbi Update Kazincbarcika, Juhász Zoltán, Hotel BorsodChem, Polimer Szolgáltató Kft., HBH Bajor Sörház, Nor-Team Kft., Humán Informatika Kft., Rent a Men Kft, Rakacaforrás, Kata-Medvin Stúdió, Trója Attila, a Trója Festékcentrum tulajdonosa, Bári Péter a Pepe Copy Kft tulajdonosa, Expert Műszaki Áruház – Kazincbarcika, Kápolnai Gábor a Kápolnai Kft. ügyvezető igazgatója, Géczy Berill 11 éves kislány, La Cosa Nostra, azaz a MI ÜGYÜNK Kreatív Team (vezető: Hrabina Norbert

Tisztelettel:

Tóth Gábor

ügyvezető  igazgató

Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft.