Na ne már – a Fehér ház embere és a tranvesztia szexuális mókamester –  Channuka személyenként fél százezer forintér – lengedeznek a fotók

2015.01. 01.

Nem hittem volna, hogy az újesztendőben még mindig lesz napi Schwezoff. Reméltem, férfiasan feláll, elköszön és eltűnik és oda vissza megy ahonnan jött. A rabbikar viszont gyáva és mint kiderült zsarolható. Jó lenne tudni mivel képes ez a jó derék ember valamennyit sakkba tartani. Annyira, hogy a híveik kezdenek elpártolni a valamikor nagy tiszteletnek tekintélynek örvendő egyházi vezetőktől.

Íme a képek. Goodfrien Amerika első számú budapesti képviselője szóba áll, szóba elegyedik Dáviddal. Lehet, hogy azért mert a BZSH ügyvezetője hol Moszkvában hol az egyesült államokban képezte magát. Tudnak angolul. S még közös témájuk is lehetett a Dávid által csaknem egy millió forintért negyven embernek szervezett Channuka esten. Egyébként a képen sok száz mártír neve szerepel a táblán.Kiolvasható, a holokauszt áldozatai. Szégyen, hogy emlékük ezzel az emberrel együtt jelenik a meg a nyilvánosság előtt.  Ha tudom körbevágom, ez is egy súlyos kegyeletsértés.

Tegyük fel, hogy az ügyvivő nem tudta, hogy kivel beszél, kivel fotózzák. Csőbe húzták. Akkor viszont a munkatársai nagyon rosszul informálódnak, nem voltak képesek képbe hozni a főnököt. Tehát segítségre szorulnak – hát elmondom, Csereklye Viktor vagy Schwezoff Dávid nem kívánatos személyiség a BZSH élén. Folyamatban van a visszahívása, ébredezik a társulat kezdik , kezdeményezik a leváltását. a múltja egy nyitott könyv, katolikus kántor, betérő orosz család sarja és tranvestita előadóművész. Esetleg nyugalmazott mert mostanában már nem lép fel viszont ezeket a jó hírű helyeket külföldön látogatja. Ahol gondolja nem ismerik fel. Testi adottságai miatt viszont többen is felteszik a facéra ahonnan nem győzi töröltetni magát. A hitközség gazdaságát mint elefánt a porcelánboltban leamortizálja.

Félszáz emberre egy milliós ünnepség. Egy állami költségvetéssel , a hívek támogatásával regnáló szervezetben már hűtlen kezelésnek minősül.  Meg kellene állítani. Dávid szobájában ezek az amerikai ügyvivővel készült fotók már a falon lengedeznek.  Egy világhatalom helyi képviselője, első számú embere már csaknem legitimmé teszi ezzel azt amit mi sosem fogadhatunk el.  Dávid szereti sokatmondóan rebesgetni, ő a kormány embere, nem akárhonnan küldték. S most még azt is mondja majd Obama kérte, le ne mondjon már a piti irigy támadások miatt.

Amit javasolhatok – minden pesti zsidónak aki felelősséget érez a BZSH iránt. Jelentse be, hogy töröljék a nyilvántartásból , mailben telefonon személyesen. Kérje ki az adatait, mondván amíg ez a gyanús külföldi kapcsolatokkal rendelkező emberke ott ólálkodik a Síp utcában és hol mézes mázosan máskor pedig indulatos fenyegetésekkel szerez támogatókat. senki nem lehet biztonságban.

Akció indul. Goodfriend úr ha teheti magánemberként akár Dávid műsorát is megnézheti, a Fehér Ház delegáltjaként viszont próbáljon elhatárolódni ettől a senkit nem képviselő kípás vöröstől. Ez a cég érdeke.schwezoffdavid01 goodfriend1412302 (1)