Napi Schwezoff – Frölich család lapáton – Csereklye Viktor lázasan apasztja a rabbikart – teljesíti a küldetését

Nem győzök betelni ezzel a képpel. Lehet, hogy felnagyítom  és bekereteztetem. Emlékbe. Ez volt 2014 -ben a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezetője. S sajnos hiába tépem itt a számat még ma és most is ő az a csereklye viktor, volt katolikus kántor és tranvesztita előadó. Sajátos jelenség. Ez van. Most ő osztja az észt , ő dirigál és ezt az embert jó néhány rabbi támogatta.  Tulajdonképpen a tévedésüknek a következményeként emelték ebbe a pozícióba.

Friss hír – Dávid az ügyvezető azonnali hatállyal elbocsájtotta Frölich Róbert főrabbit és a feleségét. Megtehette. A kép érdekesen változott hiszen Deutsch főrabbi mellett Frölich volt a másik szövetségese. Valami történhetett, hogy a koalíció ilyen hirtelen  megbomlott.  A következő Deutsch lesz mert ki más következne. Már is készülhet a munkanélküliségre a kedves fiával az online rabbival együtt.

Kedves érintettek, ott a fővárosban !  Nem hiszem el, hogy ennyi teszetosza pipogya ember , küldött, képviselő egyszerű zsidó van arrafelé, akik nem képesek megakadályozni ennek a hólyagnak az ámokfutását.  Végül a nagy igyekezetében még véletlenül önmagát is lapátra teszi. Figyeljenek már rá, hogy mit csinál.

Megjegyzem minden szakmában, ennél is kötelező az előzetes orvosi, munka egészségügyi vizsgálat. Sajna ezt a csereklye csemete elmulasztotta. Egy tuti ok, hogy holnap reggel már ne mehessen be az irodájába. Aki hat hónapig nem volt képes ezt az igazolást bemutatni azt azonnali hatállyal el kell bocsájtani.

Persze sokat elárulna ha tudnánk, mi van a felmondás hátterében. Mi lehet a valós ok.Indoklás kellene. Nyilvános.

Különben ami ott folyik – a kívül állóknak nagyon mókás – minket viszont nem szórakoztat.  Nevetséges, de már mosolyt se fakaszt ennek a szélhámosnak a története.