Extra vitaminokkal erősít a HELL!

A téli időszakban egy páratlan innovációval jelentkezik a HELL. Magyarország piacvezető energiaital-gyártója HELL Multivitamin néven olyan limitált szériás energiaitalt gyárt, melyben a hagyományos B vitaminok mellett – a vitaminszegény téli hónapokra tekintettel – plusz A, C és E vitaminok is megtalálhatók.

hell_multivitamin_preview_0126

A februárra időzített legújabb termékfejlesztés abból a felismerésből indult ki, hogy télen – az influenzajárványos, jóval kevesebb napsütéssel kényeztető, szűkösebb idény zöldség és gyümölcs kínálatú időszakban – természetes, hogy több vitaminra van szüksége a szervezetnek. Köztudott, hogy ezen időszakban a fertőző légúti betegségek könnyebben terjednek, ezek legyőzéséhez pedig erős immunrendszerre van szükség. A vitaminok minden fontos anyagcsere folyamatban részt vesznek, de a   szervezetünk csak néhányat tud előállítani belőlük, a többit a táplálékkal kell bevinni. A szokásos B vitaminok mellett plusz A, C és E vitaminokat is tartalmazó HELL Multivitamin remek plusz vitamin beviteli forrás a hosszúra nyúló tél utolsó hónapjaiban. Az extra vitaminokat is rejtő limitált szériás kiadás a megszokott tutti-frutti íz helyett, a nyarat felelevenítő vegyes-gyümölcs ízt kínál, természetesen a megszokott 32 mg / 100 ml koffeintartalom mellett. A figyelemfelkeltő, vidám napsütést idéző narancssárga dobozok már a HELL nemrég megújult dizájnja szerint készültek.

A limitált kiadású HELL Multivitamin energiaital februártól már megtalálható a boltok polcain.

Vitaminok

ACEB: melyik vitamin miben vesz részt?

A vitamin a szem egészségéért!

A-vitamin (zsírban oldódó): bőr, haj, szemek,
nyálkahártya egészséges működése; sejtvédelem;
növekedés és csontfejlődés

C vitamin az ellenálló képesség növeléséért!

C-vitamin (vízben oldódó): ellenálló képesség, kötőszövet- és csontépítés, vas beépítése, vérképzés

E vitamin a szív védelméért!

E-vitamin (zsírban oldódó): anyagcsere, hormon- és reproduktív sejtek képzése, antioxidáns, immunrendszer működését segíti