Sátorbontás Selyemréten

Március 30-tól április 5-ig szünet, április 6-án nyitás

 

Miskolc, 2015. március 23. – A Selyemréti strandfürdő sátor alatti 50 méteres úszómedencéjében télen is „formában tarthatták” magunkat reggel fél 5-től egészen este 8-ig azok, akik a hidegebb hónapokban is az úszást választották, de a kültéri dögönyöző és a fürdő szaunái is segítették az egészségmegőrzést. Március 30-tól bontják a sátrat, egy hét szünet után nyit újra a Strandfürdő.

 

Március 30-tól már a strandszezonra készülnek Selyemréten. Ezen a napon kezdődik az úszómedence felé télen felállított sátor elbontása, amely április 5-ig tart, így április 6-án, húsvéthétfőn, 4:30-tól – ha az időjárás is úgy akarja – a reggeli napfelkeltében lehet úszni. Április 6-tól a 27-29 Celsius fokos, 50×20 méteres úszómedence mellett a 33 fokos termálvízes dögönyöző-medence, valamint a 15 fős lávaköves finn szauna és infraszauna is várja vendégeit.

A sátorbontás mellett az egy hét szünet alatt a medencefestést, a medencék nagytakarítását, a gépészeti és műszaki berendezések ellenőrzését, a szaunák nagytakarítását és karbantartását, a medenceburkolatok átvizsgálását is elvégzi az üzemeltető Miskolci Turisztikai Kft. Teszik ezt a szezonra való felkészülés jegyében.

 

Mivel március 30-től április 5-ig zárva tart a Selyemréti Strandfürdő, így az eddigi gyakorlatnak megfelelően az érvényes bérlettel rendelkező vendégek részére a bérletszelvények felhasználhatóságát 7 nappal meghosszabbítja az üzemeltető.