Gubanc lehet a biztonsági rendszerben – módosítják az online fogadást – szerencsejáték a gép elől

Be nem teszem a lábam a lottózóba. Online játszom. Így nemcsak könnyebb, de nem maradok le a nyeremény átvételéről. Kényelmesebb, ha van egy – két kettesem, jelzik és jóváírják, minden utánjárás nélkül. Ráadásul időnként mint a fenti levél is bizonyítja szorosabb a kapcsolatunk.

Nos, ez az ami most aggasztó. A Szerencsejáték ZRT berkeiben ugyanis lehet valami olyasmi ami aggodalomra adhat okot.  Talán feltörhették a rendszert, meghekkelték vagy megpróbálták kijátszani .  Felmérhették a biztonsági kockázatokat és e miatt előre nem jelzett karbantartással leplezik az átállást.Mivel bank kártyával, szerződés alapján fogadok, megesik, hogy kártyacserénél telefonon kell egyeztetnünk.  Most is ez történt, amikor a hölgy előre megmondta, ez fajta kapcsolatunk megszűnik. Hogy miért nem árulta el. Pedig ennél kellemesebb egyszerűbb  fogadást el se tudok képzelni. Bárhol jártam a világban online fogadtam a húzás előtti órákban is.

Íme a figyelmeztető levél, magyarázat nélkül. Korábban ha ilyen volt napokkal előre figyelmeztettek. Ez arra utalhat, hogy akadtak akik megpróbálták kijátszani az online fogadási rendszer biztonsági védelmét.

Különben részemről teljes a bizalom. Tovább gyarapítom a bevételüket és tisztességesen fizetem a szerencsejáték adómat. Hátha egyszer viszonozzák. Egy nagyobb összeggel.  Beréném annyival is amennyi magam adtam idáig a közösbe.