Kapjunk már a fejünkhöz – álló háború a déli határon – csak azért is politizálnak – akik a saját csöppségeiket hajigálják át a kerítésen

Csak kapkodom a buksimat. A szerb magyar határon valóságos az állóháború. A békés migránsok döntögetik a határkaput. Vízágyú, könnygáz gránátok, kődobálás, gumiégetés, fojtogató fűst…mást se látunk a híradóban. A szerencsétlenek , akik későn érkeztek már nem fognak átvonulni az országon.A képek olyan ismerősek, akár bármit is írhatnánk melléjük, alájuk, Mondhatnánk, hogy valamelyik közel keleti országban készültek.

A sokat dicsőített arab tavasz  már forró európai őszt hozott. Nem vártuk, de nekünk most ez jut. Mert a politikát irányító stratégák elmérték .. a helyzetet. Nem modellezték le, hogy mi lesz ha a közel keleti és észak afrikai diktatúrák romba dőlnek. Hát ez lett .

Szomorú, tragikus a helyzet és elkeserítő az a médiaháború amely ellenünk irányul. Magyarország az egyetlen uniós állam amely megvédi a határait, a közös határainkat és nem enged szabad , ellenőrizetlen folyást a népvándorlásnak. Cserébe a pofátlan nagy politikusok köszönet helyett elmarasztalják a hozzáállásunkat. Persze nem sokáig, hiszen a józanabbak már kezdik kapisgálni, hogy az álszent liberalizmus leple alatt Európa legfőbb értékei kerülnek veszélybe. A tájidegen emberek akik hol meghunyászkodva hol pedig agresszív fellépéssel próbálnak bejutni Európába romba dönthetik mindazt a közjót amit nehezen, keservesen megteremtettük.

A népvándorlást szervezik. Az interneten ma már minden információt megkapnak, hol és merre támadjanak, merre vonuljanak. A képek magukért beszélnek. Különösen azok a jól megkomponált szívhez szóló fotót amelyek megrendítőek, de tudjuk a hátterét. Gondolkodjunk, akik képesek ártatlan csöppségeket, a sajátjaikat egy veszélyes, pengékkel teli drótkerítésen áthajítani mi minden másra is hajlandóak, hogy az akaratuk érvényesüljön.

Igen az ENSZ főtitkár elítélte az országunkat. A pápa Őszentsége is másként látja a helyzetet. Még szerencse, hogy a magyar vezetés a helyén van.  A szívével szinkronban racionálisan gondolkodik, jól méri fel a várható veszélyt. Amit meg nem értek, a baloldal csak azért is alapon szembe menetel a hazai közvéleménnyel. A többséggel.image image image image image image image image