Indul a DIMSZ negyedik Hangszépségversenye

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact center tagozata immár hagyományosan, negyedik alkalommal hirdette meg a Call Center Hangszépségversenyt, ahol idén a tavalyi megmérettetés női és férfi győztese is meghívást kapott a zsűribe.

Direkt és Interaktív Marketing Szövetség első alkalommal 2012-ben indította el a versenyt a call centerekben dolgozók számára, és nem várt sikert aratott a kezdeményezés: már az első évben közel 100 feletti jelentkezés érkezett, tavaly pedig már közel negyven cégtől 199 munkatárs indult el a megmérettetésen.

A versenyen a hazai piacon tevékenykedő call centerek, illetve azok dolgozói, valamint bármely, telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező intézmény és annak munkatársai vehetnek részt. Az idei megmérettetésen a Punnany Massif zenekar Hétköznapi hősök című nótájának egy részét kell hanganyagként rögzíteni, és elküldeni a nevezéshez október 9-ig.

A beérkezett hanganyagokat elsőként egy szakmai zsűri bírálja el, amely újdonságként idén kiegészül a tavalyi győztesekkel; kiválasztják a 10 legszebb férfi és női hangot, a végső győztesről pedig hagyományosan közönségszavazás dönt a Kreatív Online felületén.

A zsűri tagjai:

Málhai Péter, a Virtual Call Center ügyfélszolgálati vezetője; Viniczai András, a Café Next innovációs igazgatója, valamint a DIMSZ elnökségének tagja; Szerényi Szabolcs, a Kreatív szerkesztője; Kovácsházy Dénes a DIMSZ Contact Center Tagozatának Elnöke; valamint a tavalyi győztesek; Lendvai Nikoletta és Juhász Mihály János.

A nyertesek, vagyis a legszebb férfi és női hang is kétszemélyes wellnesshétvégét nyer, valamint munkáltatóik lehetőséget kapnak arra, hogy csapatukból egy-egy fő részt vegyen a Call Center Akadémia öt alkalmas rendezvénysorozatán, a verseny főtámogatója, aVirtual Call Center felajánlásának köszönhetően.

A Hangszépségverseny médiapartnere a Kreatív. A nyerteseket a Lollipop díjátadójánhirdetjük ki novemberben.

A tavalyi díjazottakat itt lehet meghallgatni.

További részletek és jelentkezés a verseny oldalán.