Multikultúra – érzéstelenítő nélkül –  nem vagyunk sokan de elegen –  amiket nem értek

Szeretnék megvilágosodni,de nem megy. Be vagyunk kerítve, délen végig a határ mentén száz  kilométereken át húzódik a drótakadály. Több milliárd forintért, a mi pénzünkért. Jogosan, mert ha ez nem épül  meg, a menekülteknek álcázott katonák már régen elleptek volna minket. S akkor jönnek a szerencsétlenek családostól, át nézegetnek, belesnek és keresik a bejáratot. Ha nem figyelünk letapossák átvágják a kerítést. A jól nevelteket  útba igazítjuk és a legközelebbi kapuhoz vezetjük.  Majd minden útlevél, dokumentum nélkül befogadjuk őket. Táborokba visszük, s etetjük itatjuk őket mert ez a  minimális humánum az európai kultúra szerves része. Majd az átmeneti táborokban unalmukban jól gyepálják egymást, törnek zúznak verekednek s ha kimenőt kapnak a frászt hozzák az ilyen zónák körül élőket. Tessék mondani kell e ez nekünk?  

Miért  nem lehet kitenni a megtelt táblát. Miért s meddig kell a hívatlan látogatókat babusgatni. Bebizonyosodott, hogy nehéz velük az együttélés. Egyre tisztább a helyzet , a háborús helyzet. A nizzai, a párizsi merényletek után kitetszik , a messziről jöttek nem jó szándékkal közelítenek. Miután a televíziókban haknizó biztonságpolitikai szakértők egyre másra ugyanazt mondogatják – a menekültek közé iszlám harcosok vegyülnek, akiknek egyetlen céljuk, a náluk folyó háború exportálása. Aki már járt Izraelben az megtapasztalhatta, hogy az arabok harcmodora alaposan eltérő a miénktől. Nem ismerik a kompromisszumos megoldást. Nem élet térre vágynak hanem hegemóniára a történelmi zsidó keresztény kultúra megsemmisítésére.

image
Jól meg vagyunk magunkban
image
Te jó Ég ezek nem látnak az orruknál tovább

Idáig a politikusok közül kevesen látnak át a szitán.  Szerencsére a magyar álláspont, a hivatalos nekem tetsző. A leglogikusabb a magyar kormány álláspontja.Nem kérünk ebből a kvalifikált munkaerőből.

Érdekes, hogy a balliberális álláspont mennyire humánusnak látszó.  Nehezen hiszem el, hogy a szavazótáboruk ennyire meg lenne szédülve, s ne tartanának a jövevényektől. Hogyan tudják kimagyarázni, a határon túli magyaroktól ódzkodtak az idegen nyelvű más felfogású, másként szocializált embereket meg a keblükre ölelnék. Ez több mint farkasvakság.

Nézem a törökországi operettpuccs felvételeit.  Emberek százezrei hörögve üvöltik, hogy ha kell ölünk, gyilkolunk. Majd az ártatlan katonák fejét csak úgy az utcán lenyisszantják. Demokratikusan.

Majd a világ együtt érzéséről biztosítja a török elnököt ,  aki két millió menekülttel riogatja  Európát. Ha ugyanis kedve tartja felnyitja zsilipeket s ezt a tömeget ránk engedi. Tehát Erdogan jó ember, a mi barátunk. A sokszínű Amerika is amely a  bevándorlók országa. Ahol a multikultúra jegyében  időnként százakat puffantanak le józanul és bedrogozva.

Ilyenkor mit mondhatunk.  Magyarország az összes cirkuszokkal együtt, a pártok kakaskodásával fűszerezve is a béke szigete. Csak így is maradjon.