Kínai tapasz a köldökre – feledd el a prosztatabajod – mi van a csodagyógyszerben

ORVOSI VÉLEMÉNY A PROSTAPLAST KÍNAI UROLÓGIAI TAPASZOKRÓL

«Ez egyszerűen egy rendkívüli termék! Annak ellenére, hogy az urológiai tapaszok csak nemrég tűntek fel, hamar elválaszthatatlan részei lettek a férfi problémák, úgymint prosztatagyulladás és merevedési zavarok kezelésének.

Miután a betegeim elkezdték használni ezeket a tapaszokat, a gyógyulásuk sebessége gyorsan emelkedett. A különböző korosztályokhoz tartozó betegek, akik használták a tapaszokat, arról számoltak be, hogy szinte elfelejtették a korábbi komplikációkat és a gyógyulásuk gyors és fenntartható volt.

Azt a tényt is ki kell emelnem, hogy a többi termékkel ellentétben, a kínai urológiai tapaszoknak semmilyen mellékhatásuk nincs az emberi szervezetre, így használatuk bármelyik pillanatban elkezdhető, miután a probléma ismertté vált a beteg számára. »

DR. Nathan Horton,
urológus.

RENDELJE MEG A TAPASZOKAT MOST

KLINIKAILAG IGAZOLTÁK, HOGY A PROSTAPLAST KÍNAI UROLÓGIAI TAPASZOK SEGÍTENEK MEGSZABADULNI A KÜLÖNBÖZŐ FÉRFI PROBLÉMÁKTÓL, BELEÉRTVE:

  • A prosztatagyulladás minden fázisát
  • A merevedési zavarokat és az impotenciát
  • A korai magömlést
  • A férfi terméketlenséget
  • A gyakori vizelést
  • A fájdalmat a lábak között és a herezacskóban
  • A gyulladásokat
  • A kellemetlen, égő érzést az ágyékban

Ami a kínai urológiai tapaszokat megkülönbözteti az összes többi, férfi impotenciát és prosztataproblémákat kezelő eljárástól az az, hogy a tapaszok a gondok kiváltóokainak megszüntetésén dolgoznak és nem a tünetek elkendőzésén. Ez teszi őket olyan módszerré, amely egyszerre biztosít nagyfokú hatékonyságot és fenntartható eredményeket.

A PROSTAPLAST» JELENTŐS SIKEREKET ÉRT EL AZ USA-BAN ÉS EURÓPÁBAN, MINDÖSSZE NÉHÁNY NAPPAL AZUTÁN, HOGY A TERMÉK MEGJELENT A HELYI PIACOKON!

Az USA-ban, az egyik vezető TV csatornán sugárzott show-műsorban sok híres ember állította, hogy használja a ProstaPlastterméket – mint például Bill Murray, Bradley Cooper és Bruce Willis. A tapaszok használata felé irányuló pozitív hozzáállásukat fejezték ki a show-ban résztvevő tudósok és orvosok is.

Az úgynevezett ProstaPlast kínai urológiai tapaszok már több ezer férfin segítettek a világon! És ha másokon segítettek, hogyan történhetne meg, hogy éppen Önnek ne tudnának?

RENDELJE MEG A TAPASZOKAT MOST

MIK EZEK A KÍNAI UROLÓGIAI TAPASZOK ÉS MI A MAGYARÁZAT A NAGYFOKÚ HATÉKONYSÁGUKRA?

A kínai transzdermális urológiai tapaszok valóban a jövő gyógyszerei, mert ha összehasonlítjuk őket a manapság általánosan használt tablettákkal, kenőcsökkel és krémekkel, kiderül, hogy egy csomó előnyük van. Ezek a gyógyító anyagokat a bőrön keresztül juttatják a szervezetbe («transz» – keresztül, «derma» – bőr), anélkül, hogy az emésztőrendszerbe kerülnének.

A múltban hasonló urológiai tapaszokat használtak a tibeti szerzetesek, de ezek hatékonyságát csak napjainkban sikerült feljavítani és olyan hatékonnyá tenni őket, hogy az antibiotikumokkal vetekedhetnek. Ezt az előrehaladást a nanotechnológiák tették lehetővé. Kínában a nanotechnológia fejlődése sok váratlan eredményt hozott. Kínai tudósoknak sikerült jelentősen összezsugorítaniuk a gyógyító részecskéket (nanorészecske méretűre), ami az ilyen anyagok gyakorlatilag korlátlan felszívódását teszi lehetővé a bőrön keresztül.

EGY ÚJ MÓDSZER A GYÓGYÍTÓ ANYAGOK BEJUTTATÁSÁRA AZ EMBERI SZERVEZETBE.

A ProstaPlast urulógia tapaszt bárhová el lehet helyezni a köldök körül: alá, fölé, jobb, vagy bal oldalra. Oda, ahová a használójának a legkényelmesebb. A test ezen területén nagyon sok ér fut a bőr alatt. Ez teszi lehetővé, hogy tapaszban található elemeket a vér gyorsan eljuttassa problémás területhez.

A testhő felmelegíti a tapaszt, melynek hatására a benne található hatóanyagok oldódni kezdenek. Így az összetevők felszívódnak a bőrbe és bekerülnek a véráramba.

Ez az érintett testrészek gyógyító vegyületekkel történő folyamatos, hosszú távú és ami a legfontosabb, állandó ellátását teszi lehetővé, ami nagyban javítja azok működését.

RENDELJE MEG A TAPASZOKAT

A PROSTAPLAST UROLÓGIAI TAPASZOK HASZNÁLATÁNAK
NYILVÁNVALÓ ELŐNYEI

  • Egy rendkívüli, gyorsan növekvő népszerűségnek örvendő termék, amelynek nincs vetélytársa a hasonló termékek között.
  • A legegyszerűbb, megengedhető és nagyon hatékony módszer a legkülönbözőbb férfi problémák kezelésére.
  • Nincs káros hatással más szervekre (különös tekintettel a májra és a gyomorra).
  • Alkalmazása kényelmes és egyszerű – nem kell azon aggódnia, hogy egy adott időpontban, minden nap gyógyszert kelljen bevennie. Egyetlen tapasz 3 napon (72 órán) keresztül hat.
  • A tapaszok semmiféle kényelmetlenséget nem okoznak, nem befolyásolják az Ön mindennapi életét és nincs semmilyen mellékhatásuk.
  • A tapaszok szabályos tanúsítvánnyal rendelkeznek, minden szükséges ISO rendeletnek és GMP szabványnak megfelelően
1 TAPASZ 72 ÓRÁN BELÜL TÖBB ALKALOMMAL IS HASZNÁLHATÓ. ZUHANYOZÁS ELŐTT ELTÁVOLÍTHATJA A TAPASZT, MAJD UTÁNA ISMÉT A BŐRÉRE HELYEZHETI.

A KÍNAI UROLÓGIAI TAPASZOK
7 GYÓGYFŰ KIVONATÁT TARTALMAZZÁK

  • Borneol. Enyhíti a fájdalmat, fokozza a keringést és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Cinnamon cassia. Javítja a vérkeringést, fokozza a libidót és a nemi vágyat a férfiak esetében, valamint erős fertőtlenítő hatással bír, ami segít megakadályozni a prosztatagyulladást.
  • Rhizoma Chuanxiong. Görcsoldó, nyugtató és antitrombotikus tulajdonságokkal rendelkező növény. Húgyhólyaggyulladás, prosztatagyulladás, aranyér, repedések, székrekedés és impotencia kezelésére használják.
  • Cyathulaofficinalis Kuan. Felfrissíti és megújítja a szervezet immunerejét, antidiuretikus tulajdonságokkal rendelkezik. Természetes antibiotikumként tekintenek rá.
  • Safflower Saffron. Vizelési és prosztata problémák kezelésére használják. A gyógyító anyagok transzportereként használják, amely a bőr mély rétegeibe szállítja a vegyületeket.
  • Corydailis Pyrrosia Leaf. Feszesítő, vízhajtó és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. A lábak között, az ágyékban és a herezacskóban fellépő fájdalom enyhítésére használják.
  • Plantago Asiatica. A vizeléssel és a húgyúti gyulladásokkal kapcsolatos problémák enyhítésére használják. Segít a vérkeringés fokozásában és javításában, valamint a keményebb és tartósabb merevedés fenntartásában.

RENDELJE MEG A TAPASZOKAT

MI A VÉLEMÉNYÜK AZOKNAK, AKIK MÁR PRÓBÁLTÁK A TAPASZOKAT?

Segítettek leküzdeni a prosztatagyulladást …

«Több mint 10 éven keresztül krónikus prosztatagyulladástól szenvedtem – ami bizonyos időközönként akut formában jelentkezett. Egész idő alatt próbáltam kigyógyulni belőle – diétáztam, próbáltam kivédeni a meghűlést stb. Néhány eljárás segített, de soha nem sikerült teljes mértékben legyőznöm a problémát. Körülbelül hat hónappal ezelőtt egy barátom ajánlotta, hogy használjam ezeket az urológiai tapaszokat. Két egymást követő kezelésen estem át, hogy biztosan működjön (az ár nem volt magas, így megengedhettem magamnak). És most már 5 hónapja prosztataproblémák nélkül élek. Ez az 5 hónap alatt néhányszor sikerült megfáznom (elvégre ez egy általános dolog, ha építkezésen dolgozol), de a prosztatagyulladás soha nem tért vissza. Nagyszerű termék – minden férfinek ajánlom!»

János, 41 éves

Sokkal jobban érzem magam.

«38 éves vagyok. Körülbelül egy éven keresztül fájdalmat éreztem pisilés közben. Ráadásul problémák voltak a potenciámmal (már több éve) és néha a herezacskómban is fájdalmat éreztem. Most sokkal jobban érzem magam – a fájdalom elmúlt és még csak a harmadik tapaszt használom. Már az első tapasz felhelyezése utáni második napon éreztem az enyhülés első jeleit. A potenciám is jelentősen javult. Elégedett vagyok. Köszönöm!»

Bence, 38 éves

Mintha 10 évet fiatalodtam volna!

«A kínai urológiai tapasz egy remek termék! Az eredmények minden várakozásomat felülmúlták. Nemcsak a fájdalmaim szűntek meg, de oly’ sok év után először éreztem azt, hogy erőtől duzzadok. Mintha 10 évet fiatalodtam volna. A termelékenységem és a hangulatom is jobb lett, nőtt a férfierőm, ahogy az önbizalmam is amikor nőkkel társalgok. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi lehetséges. Ez a legjobb termék, amit valaha próbáltam!»

Miklós, 53 éves

Ezek az urológiai tapaszok többszörösen hatékonyabbak, mint a tabletták

«Hogy őszinte legyek, én nem hittem a természetes, így a kínai gyógymódok hatásaiban sem – és ezért az első tapaszt jelentős adag szkepticizmussal helyeztem fel. És csak azért próbáltam ki a tapaszokat, mert a feleségem rábeszélt! De tévedtem, amikor kételkedtem a hatékonyságukban… Az eredmények valóban lenyűgözőek voltak. Az urológiai tapasz volt az első tapasztalatom a kínai orvoslással kapcsolatban és általa megváltozott a természetes módszerekhez való hozzáállásom. A ProstaPlast tapaszok többszörösen hatékonyabbak, mint a tabletták. Ezt most már a személyes tapasztalatom alapján tudom megerősíteni.»

István, 31 éves

RENDELJE MEG A TAPASZOKAT

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

  • Tisztíts meg meleg vízzel azt a bőrfelületet, ahová fel akarod helyezni a tapaszt (a köldököd alatt, felett, vagy mellett). ahová a tapaszt fel kívánja helyezni
  • Bontsa ki a tapasz tasakját a jelölés mentén
  • Vegye ki a tapaszt
  • Húzza le a védőmatricát az aktív rétegről
  • A tapaszt helyezze az aktív réteggel lefelé a megtisztított bőrre.
  • Hagyja hatni 72 órán keresztül.
  • Húzza le a tapaszt és meleg vízzel tisztítsa meg a területet
  • 24 óra elteltével ismételje meg az eljárást

Egy kúra alatt 5 tapaszt javasolt használni. A legjobb eredmények elérése érdekében javasoljuk, hogy 2-3 kúrát (10-15 tapasz) alkalmazzon.

A dobozon részletes használati útmutató található.

A promóció lejártáig fennmaradt idő:

00

24

39

Óra Perc Másodperc
Csak most: Minden második csomag AJÁNDÉK. Vásároljon egy ProstaPlast csomagot és egyet AJÁNDÉKBA adunkKét csomag ára CSAK 9900,- Ft.
És Ön semmit nem fizet a kézbesítésért – az ingyenes!!

Ez a különleges ajánlat 24 órán belül lejár, ezért töltse ki az alábbi űrlapot és rendeljen most!

RENDELJE MEG A TAPASZOKAT MOST