Szalonképtelen közjáték a hajdúsági város közgyűlésében – Berettyóújfaluban megépül a rabok kórháza – egy pikáns párbeszéd  a képviselők között

Megszavazta a berettyóújfalui közgyűlés a zöldmezős kórházépítést. A képviselők nagy többséggel megerősítették, hogy a város polgárainak is hasznára válik a több új munkahelyet biztosító és a magasabb szintű egészségügyi ellátást jelentő nagyberuházás. Az eseményt egy apró de sokakat megbotránkoztató közjáték zavarta meg. Egy doktor nőgyógyász aki valami okból mindvégig ellenezte a kórház létesítését beszólt az egyik úgynevezett mindenórás, terhes képviselő asszonynak.  Egyszerűen csak annyit mondott, hogy ezzel elástátok magatokat. Az áldott állapotban lévő hölgy csak annyit válaszolt, 2019 még messze van.

Gondolta ezzel sikerült lenyugtatnia a képviselőtársát. Aki még hevesebben reagált – ő bizony mostanra időzítette a jóslatát. Ezek után kétséges, hogy a képviselő asszony  igényli e  a hevesen politizáló doktor úr szolgálatát ha éppen szülésre kerül sor.

Ezzel kapcsolatos másik hír – a kormány a tervezett öt új raboknak szánt kórház közül egyről meg nem hozott konkret dontest.