Próféta lett helyben a Sajóhús tulajdonosa –  a miskolci mintabolt és a COOP üzletek – amikor egyszer csak szépségkirály lett József – itt akár a kerítés is lehetne kolbászból
Fazekas József

Minden támogatónkat külön köszöntjük szantografon.A Felsőzsolcai Sajóhús tulajdonosát a cég vezetőjét Fazekas Józsefet megkülönböztetett tisztelettel üdvözöljük.

Sok a közös emlék

Az immár csaknem harminc esztendős húsüzem egy érzékletes példa arra, hogy kell egy kifejezetten hazai vállalkozást egy nagy múlti bevásárlóközpontokkal teli országban felfuttatni. Példa arra, hogy mit jelent a szakma ismerete, szeretete és a kiterjedt személyes kapcsolat az üzleti életben.

Ahol mindennap dísznótor

József örök optimista. Mindig megtalálta azt a rést, azt a keresletet amit az óriás húsfeldolgozók sohasem lesznek képesek felfedezni. A Sajóhús miskolci  mintaboltjának a vásárlói  mondották, hogy azokat az ízeket, azokat a hentesáru készítményeket soha máshol nem kaphatják meg. A közeljövőben több írás is megjelenik majd Felsőzsolcáról.

Ahol több a kolbász mint a naptári nap

Elmondjuk, hogy legalább harminc ipari tanulót oktatnak a húsfeldolgozás rejtelmeire. Folyamatos a képzés mert a legjobbak a gyakorlottabbakat elcsábítják. Németországba és Ausztriába. Mert híre ment, hogy az itt végzetteket az ország legjobb szakmunkásai. Bemutatjuk, hogy mi minden és hányféle különlegesség kerül ki ebből az üzemből. Ennek java része a COOP üzleteiben talál vevőre.

Így ritkán, de megesik, hogy valaki saját hazájában, ebben a régióban próféta lesz a hentesáruk piacán. S majd egy személyes élménnyel is folytatom.

A főnöknek mindenről tudni kell

Elmesélem, hogy lett József az Ez divat bálok szépségkirálya. Sokszor kibeszéltük ezt az estet, de mindig akad egy újabb momentum.

Fotók – Kerényi Lászlótól