Újabb attrakció a posta sarkán – akit érdekel megnézheti nem lesz elterelés – következik az első eredeti után a  második bizonyítási kísérlet – kifulladásig, dublőr nélkül játszom el
minap

A két fiatalember képmását a városi újságból vettem át. A történet valamennyi Olvasóm számára ismert. Az ügy még nem zárult le. Akit érdekelhet még azoknak elárulom a hét közepén ott a helyszínen lesz egy újabb bizonyítási kísérlet. Újra játsszuk. Ismét odaállok a kocsival – ahogy tavaly novemberben, hogy felvegyek egy utast – majd lezajlik a a vita amelynek a végén ismét bevágnak a kocsi küszöbéhez. Mivel ma már csak megvan az eredeti videó is egyszerűbb a rekonstrukció. Ez lesz a második ilyen kísérlet. Gondolom addig csináljuk amíg nem úgy sikerül ahogyan szemtanú láttatni szeretné. Legutóbb ez egy zárt esemény volt, úgy aki akarta két méterről kedvére nézhette a produkciót.  Most se lesz másként. Aki elmulasztotta volna  ezúttal előre jelzem – minden érdeklődőt szeretettel várok.  Belépti díj nincs, fotózni kellő távolságból lehet.

Ez egy tök eredeti mobilos felvétel pontosan november hatodikáról. Ezen jól kivehető, hogy a korábbi kísérletnél nem jó helyre állt az autó. Ez egy történelmi értékű kép, ez az autó volt az utolsó amelynek a vezetőjét itt akarták megbírságolni. Mert hét másodpercre megálltam. A videó szerint.
Ez egy békebeli fotó ugyanerről a helyről. Amikor még mindenki ott állt meg ahol befékezett