Éhgyomorra nem ajánlom – indul a gasztrograf portál – itt Szántó Rita főz

Hivatalosan május 22. kedden indul a gasztrograf portál amelynek tulajdonosa, főszerkesztője Szántó Rita újságíró. Minderről bővebben a gasztrograf.hu címen találják. Mint ez a portál is a gasztro szintén az összes közösségi oldalon osztódik.

Ha ajánlhatom most rögtön előlegezzünk meg egy lájkot a portálnak. A nevéből sejthető, hogy mi minden található majd itt. Amit nagyon várok – Miskolc, a régió valamennyi nevesebb éttermének főszakácsa itt mutatkozik be. Rita deríti ki, hogy mi a kedvenc ételük és mi az amit az Istennek se tudnának beléjük tömni.

Jobbról Szántó Rita a gasztrograf főszerkesztője a főzőverseny zsürijében

Na, meg hogy otthon mit főznek, odaengedi e őket a nejük a tűzhelyhez. S ami meg engem érdekelne, hogy például a Murphy főszakácsa hová menne Miskolcon vacsorázni , nyugodt szívvel ha éppen erre szottyan kedve. Csudára érdekelne az is, hogy ki írja az étlapot, s az Olvasók mennyire kedvelik a tudálékos olvasmányos kínálatot. Itt árulom el, hogy valamikor gyűjtöttem ezeket ám rájöttem ha tovább folytatom kinőjük a lakást. A Nagycsécsi Éléskamráét az élvonalbeliek közé sorolnám.

Tehát irány a gasztrograf – éhgyomorra nem ajánlom.