Jó lesz tudni -forgalomterelés október 6-án  Miskolcon  – változás a tömegközlekedésben

Október 6-án, szombaton 09:40 és 11:00 óra között ünnepi megemlékezés miatt lezárják a Batthyány Lajos utcát a Kazinczy Ferenc utca és a Tárkányi Béla utca közötti szakaszon, ezért a 11-es és 34-es járatok ebben az időszakban más útvonalon közlekednek.

 

A 11-es autóbusz a Bábonyi-bérc irányába nem érinti a Kazinczy Ferenc utca megállót, helyette az 1-es autóbusz Petőfi téri megállójában áll meg. Ezt követően a 11-es járat a Tárkányi Béla utcán balra fordul, és eredeti útvonalán közlekedik tovább. A 34-es járat a Bodó tető irányába elkerüli a Kazinczy Ferenc utca és a Szemere kert megállót, helyette az 1-es autóbusz Petőfi téri és Dózsa György úti megállójában áll meg, majd a Kis-Hunyad utcán balra fordul, és innen a megszokott útvonalán halad tovább.

 

 

Változás a 29-es és 90-es autóbusz közlekedésében

 

Október 8-án, hétfőtől útfelújítás miatt az autóbusz forgalom elől ismét lezárják a Kerpely Antal, Glanzer Miksa és Téglagyári utcát, emiatt a 29-es és 90-es autóbusz nem a megszokott útvonalon közlekedik. Az útvonal-és megállóhely-változás október 17-én, szerdán üzemkezdettől megszűnik, ekkortól ismét az eredeti útvonalán közlekedik a 29-es és 90-es autóbusz.

 

Október 8-16. között pedig így:

 

* a 29-es autóbusz sem az Új győri főtér, sem az Avas kilátó irányába nem érinti a Diósgyőri kórház és a Diósgyőri Ipari Park megállóhelyet. Az Új győri főtér irányába a Lónyay Menyhért utcai Vasgyár megálló helyett a Gózón Lajos utcán található Vasgyár megállóban áll meg.

*   A 90-es autóbusz a Diósgyőri Kórház felé a Vasgyári temető után a Jedlik Ányos utcán kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg. Az Új győri főtér irányába nem érinti a Diósgyőri Kórház és a Diósgyőri Ipari Park megállóhelyet, illetve a Vasgyár megálló esetében nem a Lónyay Menyhért utcán lehet igénybe venni a 90-es autóbuszt, hanem a Gózón Lajos utcai Vasgyár megállóban.

 

 

 

Friss utazási információk Facebook oldalunkon is.

www.facebook.com/mvkzrt<http://www.facebook.com/mvkzrt>